BLUES CARAVAN 2018 – Vrijdag 28 september, ZINGEM

BERNARD ALLISON – VANJA SKY – MIKE ZITO

Dit is geen gewone clubtour, maar de BluesCaravan 2018.
Een wisselend collectief met een mix van aanstormend talent en gevestigde namen. Dit jaar pakt Ruf Records uit met een wel heel speciale samenstelling van blues-zwaargewichten.
De eerste naam in dit ensemble is die van “MIKE ZITO”, en dat is zeker geen onbekende voor de bezoekers van Bluesnight Zingem. Zito heeft zijn naam in de blueswereld absoluut gevestigd en stond reeds 2x op het podium in de korenbloem. Wat we kunnen verwachten van Zito? Rauwe funky blues met rockinvloeden, intens gitaarwerk en een herkenbare zang. Zito staat garant voor een kwalitatief hoogstaand optreden.Naast Mike Zito, verwelkomt de Blues Caravan 2018, niemand minder dan “BERNARD ALLISON” in haar gelederen. Uiteraard weet Bernard hoe de blues gespeeld moet worden, dit is hem namelijk door zijn vader en leermeester Luther Allison met de paplepel ingegoten. Al op zijn 13e stond Bernard op het podium met zijn vader. Bernard heeft zich laten beïnvloeden door vele legendes uit de blues en rock (o.a. Freddie King, Albert Collins, Stevie Ray Vaughn en Jimi Hendrix), maar heeft een eigen geluid ontwikkeld, dat goed past in deze tijd. Bluessongs met uitstapjes richting funk, soul en jazz die worden gedragen door Allison’s aangename stemgeluid, waarbij het fantastische gitaarwerk alle ruimte krijgt.

Het talent binnen deze editie van de Blues Caravan is de Kroatische “VANJA SKY”. Een vriendelijke jonge dame die de nodige elegantie toevoegt aan deze Blues Caravan. Maar pas op schijn bedriegt, deze dame laat de gitaar scheuren en kraken waarbij je veelvuldig aan Stevie Ray Vaughan & Rory Gallagher moet denken.

De Blues Caravan 2018 zet koers naar de korenbloem te Zingem.
Zet je daarom schrap voor gitaarwerk van het hoogste niveau!

The Band:

BERNARD ALLISON: vocals, guitar

MIKE ZITO: vocals, guitar

VANJA SKY: vocals, guitar

ROGER INNIS: bass

MARIO DAWSON: drums

Info: bluesnight@telenet.be of 0474 46 55 57 (na 17u)

Website: www.bluesnight.webs.com

safe_image

zaal “De Korenbloem” kerkplein 12, 9750 Zingem.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.