The Sore Losers + support act – Vrijdag 19 Oktober 2018, CC René Magritte Lessines (B)

The Sore Losers zijn een Belgische rock’n’roll-band die is samengesteld uit Jan Straetemans (zang, gitaar), Cedric Maes (gitaar), Kevin Maenen (bas) en Alessio Di Turi (drums). Hun sound is een amalgala van bluesrock dat is getint met opwindende country en garagerock. Sinds hun debuut in 2009 worden ze zelfs vergeleken met Raconteurs, Rolling Stones, Black Keys en Stooges. Na het touren en heel wat de zomerfestivals, zal de band te gast zijn op 19 oktober in het René Magritte CC zijn.

The Sore Losers, c’est le groupe rock’n’roll belge qui monte. Composé de Jan Straetemans (chant, guitare), Cedric Maes (guitare), Kevin Maenen (basse) et Alessio Di Turi (batterie), ils proposent un bluesrock teinté de country et de garage. Depuis leurs débuts en 2009, on les compare même aux Raconteurs, aux Rolling Stones, aux Black Keys et aux Stooges. Après avoir parcouru les festivals d’été, le band sera au CC René Magritte le 19 octobre

Tickets:

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.