NATHANIEL RATELIFF & THE NIGHT SWEATS – MAANDAG 28 JANUARI 2019- KONINKLIJK CIRCUS, BRUSSEL (B)

Nadat hij afgelopen zomer furore maakte in De Roma en op TW Classic, keren Nathaniel Rateliff & The Night Sweats in het voorjaar van volgend jaar terug naar Europa. Met de tweede langspeler en een resem hits onder de arm, belooft de band uit Denver alvast om het Koninklijk Circus in vuur en vlam te zetten, en dat op 28 januari 2019.

nathaniel
Na gesmaakte soloprojecten en vergelijkingen met Bon Iver en Mumford & Sons (voor wie hij beiden al het voorprogramma mocht verzorgen), verleidt Nathaniel Rateliff het publiek en de critici nu met zijn onafscheidelijke ensemble The Night Sweats. Uit hun samenwerking groeide een onweerstaanbare en betoverende country/soul-sound, waarin we alle ingrediënten terugvinden uit hun debuutplaat die in 2015 verscheen bij het mythische Stax-label. Gewapend met kleppers als “I Need Never Get Old” en “S.O.B” spelen Nathaniel en zijn bende concert na concert op de mooiste podia overal ter wereld (zoals ook in de AB en op Rock Werchter).
Rateliff-slide
Met een niet-aflatende creativiteit brachten Nathaniel Rateliff & The Night Sweats begin dit jaar hun opvolger ‘Tearing At The Seams’ uit, waarvoor “You Worry Me” als de perfecte teaser fungeerde. Een prachtig nieuw album dat ze ons opnieuw, en geheel in hun eigen knotsgekke stijl, live komen voorstellen! Afspraak op 28 januari in het Koninklijk Circus in Brussel.

Adres: Onderrichtstraat 81 1000 Brussel, Brussels

Tickets: Proximus Go For Music

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.