TRIGGERFINGER -VRIJDAG 08 FEBRUARI, CC RENE MAGRITTE, LESSINES

VVK vanaf vrijdag 16 november 11u00 !

IMG_0321

Triggerfinger viert begin 2019 zijn 20ste bestaan op de planken. De groep viert deze verjaardag met 4 concerten tijdens het week-end van 15 februari aanstaande in zijn Antwerpse thuisbasis, in de symbolische zaal De Roma in Borgerhout.

Een week eerder, op 8 februari, zal Triggerfinger al te zien zijn in Lessines, in de Zaal Magritte ! Een opwarmer voor de Antwerpse concerten die de groep verkoos in Lessines te doen,  een stad in Wallonië waarvoor de groep altijd een warm hart heeft toegedragen, en waar ze sinds het begin optraden en waarmee ze steeds banden hebben behouden. Een prachtig teken van loyaliteit die de groep aan de stad  van Magritte geeft.


IMG_0329

En ce début d’année 2019, Triggerfinger fêtera ses 20 ans de scène. Le groupe célèbrera cet événement dans son fief d’Anvers, avec 4 shows dans la symbolique salle De Roma à Borgerhout le weekend du 15 février.

Une semaine avant, le 8 février, Triggerfinger se produira à Lessines, à la Salle Magritte ! Un warm-up des dates anversoises que le groupe a choisi de donner à Lessines, sa ville de cœur en Wallonie, où il s’est produit dès ses débuts et a gardé bien des attaches. Une belle marque de fidélité que le groupe accorde à la cité Magritte.

Centre Culturel René Magritte

21, rue des 4 Fils Aymon
7860 Lessines

Tél : +32 (0)68 250 600
Fax : +32 (0)68 250 608
reservations@ccrenemagritte.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.