NOVASTAR – DINSDAG 23 APRIL 2019, HANDELSBEURS, GENT

Joost Zweegers verkeert in de vorm van zijn leven. Na een voortreffelijke festivalzomer met als hoogtepunten de mainstage op Rock Werchter, Bospop, Lokerse Feesten en Pukkelpop én de grote zaal van AB maakt Novastar zijn terugkeer.

IMG_0083

Vier jaar na Inside Outside verscheen in het najaar het nieuwe album In The Cold Light Of Monday. De herfst en winter waarin de nieuwe plaat werd opgenomen, uit zich duidelijk in de nummers. Ze geven de warmte, tederheid en artistieke vrijheid weer. Nieuwe singles ‘Home Is Not Home’, ‘Holly’ en het bloedmooie ‘Cruel Heart’ zijn meteen herkenbaar als Grote Novastar. Ze nestelden zich in geen tijd op de radiozenders én in de harten van de luisteraars.

Joost laat zien dat de lange pauze verfrissend werkte. Het ouder werk kreeg een opvallend heldere, krachtige aanpak mee en de nieuwe nummers werden enthousiast onthaald door het publiek. Verwacht je dit voorjaar dus aan een reeks popnummers die je vastgrijpen en niet meer loslaten.

IMG_0133

Handelsbeurs Concertzaal
Kouter 29
9000 Gent
Deuren: 19u00
Aanvang: 20u15
€ 27 VVK
€ 29 ADK
Staanplaatsen

Dit is een concert i.s.m. Democrazy. Democrazy organiseert de ticketverkoop. Cadeaubonnen van de Handelsbeurs gelden niet voor dit concert. Vragen over tickets of over kansentarief, kan je richten aan contact@democrazy.be of je kan bellen naar 09 223 22 27.

More Info: Handelsbeurs

Tickets: Democrazy

IMG_0074

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.