ALICE COOPER, ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2019 – VORST NATIONAAL

Alice Cooper Ol’ Black Eyes Is Back

SPECIAL GUESTBlack Stone Cherry

Ol’ Black Eyes Is Back! Zaterdag 21 september komt cultheld Alice Cooper samen met zijn band naar het podium van Vorst Nationaal! De uitmuntende groep Black Stone Cherry, al 10 jaar het uithangbord van de metal uit de Verenigde Staten, brengt het publiek in de gepaste sfeer. Zonder twijfel een datum om met rood aan te duiden in de agenda!

download (1)

Al sinds de jaren 70 schrijft Alice Cooper rockgeschiedenis met een indrukwekkende waslijst aan klassiekers. Van “School’s Out” en “No More Mr. Nice Guy” tot “Eighteen”, “Hey Stoopid’, “Elected” en uiteraard monsterhit “Poison”. Na een decennialange carrière aan de top van de internationale rockscene bouwt de pionier van shockrock de brug tussen verschillende generaties met opwindende en krachtige muziek.

Alice Cooper is en blijft een waar icoon, zonder daarbij ook maar één toegift te doen. Als grote vriend van de betreurde Lemmy en charismatische persoonlijkheden zoals Slash, Ozzy Osbourne en Joe Perry en Johnny Depp, waarmee hij in 2015 de supergroep Hollywood Vampires oprichtte, spreekt de levende legende een ongezien arsenaal fans aan. Op het podium staan Alice Cooper en zijn band garant voor theatrale rock en psycho-dramatiek in een spectaculaire show waar guillotines, vuurwerk, monsters, dansers en angstaanjagende poppen centraal staan. Een totaalspektakel dat je absoluut gezien moet hebben.

04-og

Black Stone Cherry neemt tijdens deze Europese tournee het voorprogramma voor zijn rekening. Het viertal uit Kentucky, vooral bekend om hits als “White Trash Millionaire” en “Blame it on the Boom Boom”, opent een concertavond die een energieke en unieke live-ervaring belooft te worden.


Kaarten kosten 48,05 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Deuren – 18:30
Aanvang – 20:00

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.