FISCHER-Z, CACTUS CLUB – BRUGGE, ZATERDAG 19 OKTOBER 2019

fische-z-black-data_concert_band_image-banner_format

Fischer-Z denkt na meer dan 40 jaar muziek maken nog lang niet aan stoppen! De legendarische band rond John Watts, die z’n naam te danken heeft aan een term uit de statistiek, ontstond eind jaren ’70. Met hun unieke mix van rock, new wave en (post)punk slaagden ze er al snel in een heel eigen plek in het internationale muzieklandschap te veroveren. Hits als ‘So Long’‘The Worker’ en‘Marliese’ staan in het collectieve geheugen gegrift.

IMG_0027

In 2017 bracht de band haar 20e langspeler ‘Building Bridges’ uit. Hiermee bewezen ze dat ze nog steeds tijdloze, geëngageerde songs schrijven die moeiteloos naast hun vroegere successen kunnen staan. Ook 2018 werd een goedgevuld jaar, met de release van de zogenaamde ‘F Card’ – een USB-stick boordevol muziek, (zeldzaam) livemateriaal, etc. – en alweer een nieuwe plaat op stapel. Die komt er uiteindelijk in 2019, 40 jaar na hun debuut ‘World Salad’, en krijgt de titel ‘Swimming In Thunderstorms’.

IMG_0083

Tussen de bedrijven door vonden ze de tijd om een datum te prikken voor een concert in Cactus Club. Verwacht je aan een perfect samengaan van oude hits en nieuw materiaal, met een stevige greep uit succesalbums ‘Word Salad’, ‘Going Deaf For A Living’ en ‘Red Skies Over Paradise’.

 


CACTUS MUZIEKCENTRUM VZW

SINT-SEBASTIAANSSTRAAT 4
8200 BRUGGE
+32 (0)50 33 20 14
Info & Tickets: Cactus Club

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.