RUF’S BLUES CARAVAN 2020 – VRIJDAG 08 MEI 2020, ZINGEM

download (1)

Op 8 mei 2020 hebben we reeds ons eerste concert geprogrammeerd, uiteraard in de vertrouwde zaal De Korenbloem op het kerkplein in Zingem. Dan komt de BLUESCARAVAN 2020 eraan met Jeremiah Johnson, Whitney Shay en Ryan Perry. Ze brengen zuiderse bluesrock, soul en deltablues in een melting pot die fanatici weet te verstommen.

84619754_3321663801180496_1602071991668441088_n

De Caravan wordt ingespannen vanuit het recordlabel RUF dat steeds het beste weet te selecteren binnen de Amerikaanse blues-scene. Samen maken ze een opzienbarende Tour doorheen Europa. Zegt het iets als een groep wordt aangetrokken om te spelen in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, UK, Luxemburg, Nederland, Belgie e.a. landen??

Jeremiah Johnson staat bekend om zijn bijtende rockblues, denk maar aan fenomeen Albert King, maar neemt ook de soulmuziek ter harte. Deze bluesman wordt gezien als een der beste hedendaagse bluesartiesten.

b_W1sicmVzaXplIiwxMDAwXSxbIm1heCJdLFsid2UiXV0=

Whitney Shay lijkt wel puur goud als je de laatste kronieken mag geloven. Haar krachtige stem en tomeloze energie staan voor degelijke soul en blues, ze doet steeds op podia om meer vragen.

whitney-shay-stand-up

Tenslotte hebben we Ryan Perry, reeds fenomeen op muzikaal gebied in zijn tiener- en jeugdjaren. Hij groeide uit tot een getalenteerd en zeer gepassioneerd Mississippi-bluesman.

download (2)


Adres: Kerkplein 12 9750 Zingem

More Info & Tickets: vzw Bluesnight

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.