Roots & Roses, Lessines dan toch op 23 – 25 july 2021

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst BREAKING NEWS INFO ALERT Roots & Roses 23-25 JULY 2021 Roots& Roses Roots & Roses Festival Lessines poof May M www.rootsandroses.be

Aujourd’hui, c’est le 1er mai, date emblématique du Roots & Roses. Pour la 2e année consécutive, le festival est annulé.Mais dans la vie, pour être heureux, il faut apprendre à apprécier ce qu’on a. Et quand on est organisateur de concerts, on doit jouer avec les contraintes et les réalités. C’est donc avec beaucoup de plaisir que nous vous annonçons un Roots & Roses du 23 au 25 juillet dans la cour de l’Hôpital Notre-Dame à la Rose à Lessines. Il s’agira d’une version aménagée du festival, en plusieurs jours, avec une jauge réduite. Il respectera les protocoles sanitaires du moment.L’affiche sera constituée de quelques noms internationaux et de nos préférés de la scène belge. Le programme sera annoncé à la mi-mai, ainsi que les modalités d’organisation. Une chose est certaine : tous les ingrédients qui font l’esprit du Roots & Roses seront là !Bloquez ces dates dans votre agenda !

Vandaag is het 1 mei, de traditionele dag waarop Roots & Roses plaats heeft. Voor het 2e jaar op een rij, is het festival afgelast.Maar om gelukkig te zijn in het leven, moet men leren waarderen wat men heeft. En als concertorganisator, moet je rekening houden met de beperkingen en realiteiten.Het is met groot genoegen dat wij Roots & Roses aankondigen van 23 tot 25 juli op de binnenkoer van het Hôpital Notre Dame à la Rose in Lessen.Het zal een versie van het festival zijn over meerdere dagen, met beperkte capaciteit. Het zal de sanitaire protocollen van het moment respecteren.De line-up zal bestaan uit enkele internationale namen en enkele van onze favorieten uit de Belgische scene. Het programma zal midden mei worden bekendgemaakt, evenals de details.Eén ding is zeker: alle ingrediënten die de geest van Roots & Roses vormen, zullen aanwezig zijn!Noteer deze data alvast in uw agenda!

Today is 1 May, the emblematic date of Roots & Roses. For the second year in a row, the festival is cancelled.But in life, to be happy, you have to learn to appreciate what you have. And when you’re a concert promoter, you have to play with constraints and realities.And it is with great pleasure that we announce a Roots & Roses from 23 to 25 July in the courtyard of the Hôpital Notre Dame à la Rose in Lessines. It will be an updated version of the festival, in several days, with a reduced capacity. It will respect the sanitary protocols of the moment.The line-up will include some international names and our favourites from the Belgian scene. The programme will be announced in mid-May, along with the organizational aspects.One thing is certain: all the ingredients that make up the spirit of Roots & Roses will be there!Save the dates on your calendar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.