Roots & Roses, Lessines – 23 – 24 & 25 july 2021

ROOTS & ROSES – SUMMER EDITION
23, 24, 25 juli 2021


23 juli : Openingsavond met
Black Box Revelation & Romano Nervoso
 De Roots & Roses – Summer Edition vindt zoals beloofd plaats van 23 tot en met 25 juli!
Al meer dan tien jaar is de Roots & Roses voor de fans een muzikale hoogdag op de kalender, een voorjaarsklassieker onder de festivals. Alle typische Roots & Roses ingrediënten zullen er zijn – maar waar nodig aangepast aan de heersende corona maatregelen: een top programma, in een landelijke en gemoedelijke omgeving, én een menu en drankkaart die kan wedijveren met de beste brasserie keukens.
En natuurlijk de unieke Roots & Roses sfeer.

Na meer dan een jaar stilte komt er dan toch een ‘Roots & Roses’ op 23, 24 en 25 juli! Dit alles vlak aan de oevers van de Dender in de schaduw van de eeuwenoude kloostergebouwen ‘Hôpital Notre Dame à la Rose’ in het centrum van Lessen, een magische setting! (vlakbij Geraardsbergen).

Zoals gebruikelijk is ook nu de typische dubbele Roots&Roses insteek voelbaar in de programmatie: “Roots”, een meer akoestisch kant en een mix van hedendaagse folk, blues, boogie en country, en daarnaast de “Roses” insteek: meer elektrisch en gespierd, richting rock ’n roll & garage.

Op de openingsavond van 23 juli zijn Black Box Revelation en Romano Nervoso top of the bill. Daar voegen we weldra nog een openingsact aan toe.
Op 24 en 25 juli staan er telkens 7 bands op het programma! Het gaat om vertrouwde namen die al op het festival speelden maar ook om bands die we al langer wilden boeken. Ze vormen samen een affiche waarvan we nog niet hadden durven van dromen gezien de omstandigheden. Het volledige programma wordt in de komende dagen bekendgemaakt, maar je kunt nu al deze namen verklappen: Delgres, Leyla McCalla, Powersolo en een onverwacht optreden van Fifty Foot Combo.

OPGELET: het aantal plaatsen is beperkt; wacht dus niet om te reserveren!

De “Roots & Roses Summer Edition” maakt deel uit van de cyclus “Summer Nights Fever”, een festival dat van juni tot augustus plaatsvindt en enkele van de grootste namen uit de muziekscene zal samenbrengen. meer info volgt zeer binnenkort !

Back To Live,  Back To Life !

INFO: Roots & Roses Summer Edition: Adres: Place Alix de Rosoit, 7860 Lessines

Voorverkoop start vanaf vrijdag 21 mei om 11 uur. 

Prijs : 32€ per dag / 3 dagen pas : 75€ / 24 en 25 juli pas : 55€.

De organisatie zal de omstandigheden op het terrein aanpassen aan de mogelijks wijzigende maatregelen geldende sanitaire maartregelen voor evenementen.

Info & Tickets: Roots & Roses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.