DUVEL BLUES, RUISBROEK, PUURS – ZATERDAG 17 JULI 2021 !

Beste Duvelblues liefhebber,

We zitten er allemaal al even op te wachten, Duvelblues 2021 op 17 juli met Tiny Legs Tim & Elsewhere Bound Orchestra, Bai Kamara & The Voodoosniffers, Irish Coffee en Walter Broes & The Mercenaries. Na een dik jaar wachten kriebelt het echt als nooit tevoren om elkaar terug te zien. Wij zijn er alvast helemaal klaar voor!

Nu zaterdag 12 juni om 10u ’s ochtends is het zover, dan gaat de Duvelblues 2021 ticketshop online!! Voor een ticket betaal je 25 euro (reservatiekosten inbegrepen). Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven een ticket te bemachtigen kan je maximum 4 tickets per persoon aankopen. Omwille van de beperkte capaciteit zijn er helaas maar 200 tickets beschikbaar, er snel bij zijn is dus de boodschap! We hopen in de toekomst nog extra tickets te kunnen vrijgeven maar dat kunnen we voorlopig nog niet beloven.

Tiny Legs Tim en zijn Elswhere Bound Orchestra hebben, net als de heren van Irish Coffee al laten weten dat ze weer van de partij zijn. De affiche zal in de loop van de volgende weken nog verder aangevuld worden. Hou onze nieuwsbrief, Facebook en Instagram pagina dus zeker in de gaten!

Duvelblues zal zoals gewoonlijk plaatsvinden aan JH Kabal in Ruisbroek maar over andere praktische zaken kunnen we helaas nog niet veel zeggen. De tijd zal uitwijzen hoe tegen dan de kaarten liggen. We houden je zeker op de hoogte! Van zodra we tickets in de aanbieding hebben geven we een seintje 😉

De line-up van Duvelblues 2021 

Tiny Legs Tim & The Elsewhere Bound Orchestra – Om deze speciale editie van Duvelblues af te sluiten, nodigt Duvelblues een bijzondere combinatie uit op de planken. Tiny Legs Tim, de meest bevlogen bluesperformer van het land, krijgt voor de gelegenheid een negenkoppige band in steun. De virtuoze zanger/gitarist is als een kat met negen levens, die furore maakt met zijn uitgebeende, intense optredens. Met een big band (inclusief harmonicawonder Steven Troch) in de rug, wordt Tiny Legs Tim uitgedaagd om uit andere vaatjes te tappen. Een niet-te-missen evenement.
Tim op FacebookTim op InstagramDe Website

Irish Coffee – De Belpop-geschiedenis heeft haar rechten. In het jaar dat de klassieker ‘Masterpiece’ 50 jaar (!) oud is, nodigt Duvelblues een stevige brok vaderlandse muziektrots uit. Irish Coffee, met roots in Aalst, heeft intussen een cultstatus als de groep die destijds de fundamenten van de hardrock goot in de Vlaamse klei. William Souffreau heeft na de gloriejaren van Irish Coffee met alle groten van de Belgische pop en rock samengewerkt, en keert nu terug naar zijn eerste liefde. Hoe dat tegenwoordig klinkt? De prima nieuwe plaat ‘Heaven’ doet het beste vermoeden. Klaar voor een verrassing?

Bai Kamara Jr. & The Voodoo Sniffers – Hij is al ruim tien jaar een van de best bewaarde geheimen uit de Belgische muziekscène en wie hem ooit live zag, vergeet het niet licht. Intussen heeft de man, zoon van een in Brussel gestationeerde ambassadeur uit Sierra Leone, in zijn telefoonboekje de namen van Vanessa Paradis, Youssou n’Dour en Dani Klein staan. Bai Kamara Jr. brengt fijngevoelige, warme, haast spirituele muziek die niemand onberoerd zal laten.

Duvelblues presents Walter Broes & The Mercenaries !! Get ready for some cool rocking and bopping roots rumble!

Wie dorstig is naar een stevige geut Rock ’n Roll, R&B, Country, Blues en Americana zal zich hier zeker kunnen laven. Als je weet dat hun roots in legendarische bands als The Seatsniffers, Moonshine Reunion en The Internationals liggen dan weet je dat we hier geen klein bier serveren. Mogen we ondertussen spreken van de godfathers van de Belgische rock and roll? Wat ons betreft zeker wel! Geloof je ons niet? Beluister hun nieuwe plaat dan maar eens … It’s going to be Nice and Neat!


Adres: Kaardijkstraat 22, Ruisbroek-Puurs

More Info: Duvel Blues

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.