DUVEL BLUES, RUISBROEK, PUURS – ZATERDAG 17 JULI 2021 !

Beste Duvelblues liefhebber,

Het zag er mooi en veelbelovend uit maar de omstandigheden zijn anders uitgedraaid … er zal helaas geen Duvelblues 2021 kunnen plaatsvinden op 29 mei. MAAR er is beterschap in zicht! Daarom schuiven we Duvelblues wat verder op de kalender. Zo kunnen er (hopelijk) iets meer mensen op een iets relaxere manier mee komen genieten van een heerlijke namiddag/avond vol blues, roots, rhythm en soul. Neem alvast een grote rode stift en markeer zaterdag 17 juli in je agenda!

Tiny Legs Tim en zijn Elswhere Bound Orchestra hebben, net als de heren van Irish Coffee al laten weten dat ze weer van de partij zijn. De affiche zal in de loop van de volgende weken nog verder aangevuld worden. Hou onze nieuwsbrief, Facebook en Instagram pagina dus zeker in de gaten!

Duvelblues zal zoals gewoonlijk plaatsvinden aan JH Kabal in Ruisbroek maar over andere praktische zaken kunnen we helaas nog niet veel zeggen. De tijd zal uitwijzen hoe tegen dan de kaarten liggen. We houden je zeker op de hoogte! Van zodra we tickets in de aanbieding hebben geven we een seintje 😉

De line-up van Duvelblues 2021 

Tiny Legs Tim & The Elsewhere Bound Orchestra – Om deze speciale editie van Duvelblues af te sluiten, nodigt Duvelblues een bijzondere combinatie uit op de planken. Tiny Legs Tim, de meest bevlogen bluesperformer van het land, krijgt voor de gelegenheid een negenkoppige band in steun. De virtuoze zanger/gitarist is als een kat met negen levens, die furore maakt met zijn uitgebeende, intense optredens. Met een big band (inclusief harmonicawonder Steven Troch) in de rug, wordt Tiny Legs Tim uitgedaagd om uit andere vaatjes te tappen. Een niet-te-missen evenement.
Tim op FacebookTim op InstagramDe Website

Irish Coffee – De Belpop-geschiedenis heeft haar rechten. In het jaar dat de klassieker ‘Masterpiece’ 50 jaar (!) oud is, nodigt Duvelblues een stevige brok vaderlandse muziektrots uit. Irish Coffee, met roots in Aalst, heeft intussen een cultstatus als de groep die destijds de fundamenten van de hardrock goot in de Vlaamse klei. William Souffreau heeft na de gloriejaren van Irish Coffee met alle groten van de Belgische pop en rock samengewerkt, en keert nu terug naar zijn eerste liefde. Hoe dat tegenwoordig klinkt? De prima nieuwe plaat ‘Heaven’ doet het beste vermoeden. Klaar voor een verrassing?

Adres: Kaardijkstraat 22, Ruisbroek-Puurs

More Info: Duvel Blues

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.