Gevarenwinkel ‘Blues Roots rock & soul festival’ ; 26-27-28/08/2021

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Robert Jon & The Wreck Michelle David & The True Tones GeVarenwinke blues roots rock soul Sax Gordon with Nirek Mokar & His Boogie Messengers Festival Kai Strauss & The Electric Blues All-Stars Stef Paglia Trio Bill & The Burners Nick Dittmeier & The Sawdusters Phil Bee & Band Well Well Well Everyone Is Guilty Kirri Willy & Le Magasin Dangereux Boogie Boy Prins Jr. Band Belgian Quo Band 26-27-28/08/2021 Herselt Belgium
Al 22 jaar staat het (Ge)Varenwinkel Festival in het teken van de betere livemuziek voor een goed doel.
Steeds proberen wij onze bezoekers een gevarieerd aanbod te brengen binnen de hedendaagse blues, roots rock & soul scene, met zowel bekende als minder bekende namen uit binnen -en buitenland. En dat lukt, gezien de vele positieve reacties van zowel publiek, pers als artiesten.
Steeds gaan we op zoek naar nieuwe, originele, vernieuwende of traditionele artiesten en bands om onze bezoekers een fijn weekend te bezorgen en ze te laten kennismaken met leuke livemuziek. We zien jullie op 26, 27 en 28 augustus 2021
Ook dit jaar werken we samen met de de Genereuzen, meer info kan je vinden op hun site: www.degenereuzen.be

Online ticket voorverkoop via www.gevarenwinkelfestival.be start op 1/7!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.