Blues Night – 24 juli op Park Theater Peer

Beste Blues Buddy,

Omdat Blues Peer festival dit jaar onmogelijk volwaardig te organiseren valt, maar we toch snakken naar straffe live blues muziek, organiseren we op zaterdag 24 juli 2021 een Blues Night op het Park Theater Peer!

Op het programma alvast Ian Siegal Band en Pete Shoulder & Mario Goossens, and more to be announced.

Ian Siegal moeten we niet meer aan u voorstellen. Met zeven British Blues Awards, een European Blues Awarden nog meer beeldjes in de kast, wordt deze man geprezen door fans, muziekcritici en collega-muzikanten. In ware Blueslegende in wording.

Pete Shoulder & Mario Goossens zijn bij ons als duo te gast, maar dat moet kunnen volstaan: de beste drummer van Europa, samen met de enige Brit -naast Peter Green en Eric Clapton- die ooit een American Blues Award voor “song of the year” in ontvangst mocht nemen.

De andere artiesten worden later nog aangekondigd.

Tickets & info;

Tickets voor alle optredens op Park Theater Peer zijn beschikbaar vanaf

dinsdag 8 juni 2021 om 9u00 via http://www.parktheaterpeer.be.

Wat is Park Theater Peer?

Park Theater Peer is deze zomer dé pop-up evenementenhotspot van Limburg. Van 16 t.e.m. 25 juli kan je elke dag opnieuw genieten van een topartiest uit een waaier aan muziekgenres, comedy en familievoorstellingen. Dit alles onder een prachtige overdekte constructie op de mooiste festivalwei van de wijde omtrek.

Uiteraard coronaproof georganiseerd: in bubbels van 4 of 2 personen, met persoonlijke bediening aan tafel. Er kunnen zo’n 650 gasten per voorstelling terecht.

De organisatie van Park Theater Peer ligt in handen van onze vzw BRBF, in samenwerking met andere Peerse verenigingen en het stadsbestuur. Zo kunnen we deze zomer alvast eens proefdraaien voor het echte grote organisatorische werk van volgend jaar.

Bereik ons

Aarzel niet om ons te contacteren. Spreek ons aan in Peer, bereik ons via welcome@bluespeer.be of de Facebookpagina Blues Peer.

Tot op Park Theater Peer deze zomer?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.