SWING WESPELAAR – zaterdag 21-08-2021

Swing Wespelaar gaat opnieuw door dit jaar, op één dag: zaterdag 21 augustus 2021!!!

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Reservatie!

Gezien de gewijzigde locatie is er dit jaar een beperkte capaciteit qua aantal bezoekers op het festival.Om zo weinig mogelijk mensen te moeten teleurstellen en om te vermijden dat er onnodige verplaatsingen zouden gemaakt worden, voeren wij voor dit jaar -uitzonderlijk- een reservatiesysteem in. Dat werkt als volgt: je betaalt 15,-€ voor je reservatie (dat is inclusief reservatie- en transactiekosten) en je krijgt daar van ons 5 drankbonnen voor terug aan de ingang van het festival, op die manier blijft het festival in wezen gratis.

Enkel met een reservatie kunnen wij de toegang tot het festival garanderen.Reservatie is vereist vanaf de leeftijd van 16 jaar, jongere kinderen kunnen binnen als ze begeleid zijn door minstens één ouder.

Reservatie kan besteld worden via: https://swingwespelaar2021.tickoweb.be

Het spreekt voor zich dat de Covid-19 restricties die eerder gecommuniceerd werden van toepassing blijven, ook met een reservatie.

Het 2021 Festival gaat eenmalig door in de Elisabeth Willemslaan 4 te Wespelaar (i.p.v. aan de kerk). Toegang tot het Festival is gratis!!


DC Snakebuster & Half Blind Willie ( B )

Op zijn elfde trok Frank ‘DC Snakebuster’ naar de muziekschool om er viool te studeren. Amper drie jaar later had hij een eigen radioshow op een lokale radiostation en pleegde succesvol de drumstick te hanteren. Samen met enkele vrienden was hij actief bij enkele hardrock bands.

Maar muzikaal aangelegd experimenteerde DC verder en ontdekte de sigar box gitaar. Zijn One Man Band was geboren. Succesvol timmerde hij crescendo aan zijn muzikale weg. Op Swing Wespelaar laat hij zich begeleiden door zijn soulmate Half Blind Willie…

The Blue Chevys ( B )

A “feel good” band that crossed many rivers returns to their first love, combining groovy Rhythm ’n Blues and Americana sounds originating from the Louisiana swamps and Memphis juke joints

The Blue Chevys | vi.be

Travellin’ Blue Kings ( B )

Met deze “volledige Belgische” line-up kijken de Blue Kings 2.0 stevig de toekomst in met nog meer adel en een indrukwekkende pedigree: Blues Lee, Howlin’ Bill, Rhythm Bombs, Fried Bourbon, Jim Cofey, Hideaway … om er maar een paar te noemen.

Travellin’ staat niet toevallig in de naam, deze vijf heren werkten met hun respectievelijke bands door heel Europa. Je vond ze op festivalpodia in Noorwegen, Zweden, Polen, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en Italië. En natuurlijk in alle uithoeken van België en Nederland.

De invloeden van deze bluesmobiel lopen nog steeds uiteen van Texas tot de westkust, over New Orleans en Memphis op weg naar Chicago en vervolgens naar de Britse Blues Boom. De vijf heren vinden hun inspiratie in veel verschillende soorten muziek en brengen een fris en toch vertrouwd repertoire, aangevuld met enkele nauwkeurig gekozen covers. Dat is wat je van deze band mag verwachten, gebracht met tonnen energie en enthousiasme.

www.ostbelgien.eu/media/cache/6519_resized_1600...

Electric Woman’ Eliana Cargnelutti (I)

De plaat ‘Electric Woman‘ markeert het internationale solodebuut van de Italiaanse artiest Eliana Cargnelutti en toont opnieuw de bereidheid van Ruf Records om buiten de gebaande paden te denken. Tijdens haar jonge carrière heeft de in Udine, Italië geboren Eliana, het podium gedeeld met het beste van de Italiaanse bluesscene. In 2015 was ze samen met haar Blues Caravan-touringpartners Heather Crosse en Sadie Johnson lid van de Ruf ‘Girls With Guitars‘.

New in roster: ELIANA CARGNELUTTI – PICA Netherlands

CW Ayon trio (US)

Gewend om alleen op het podium te staan, begint hij zijn set op deze manier. Een eenmansband zonder agressiviteit en vol groove. De Indiase (Sioux) sound is te horen in de tremolo’s van zijn stem en in zijn bezweringen. Op deze tour zal hij niet in een One Man Ban spelen,  maar in trio:

CW Ayon (zang, mondharmonica)
Abdell B. Bop (contrabas)
Denis Agenet (drums)

CW Ayon is Making a Scene! – Making A Scene!

More info: Swing Wespelaar

Tickets: https://swingwespelaar2021.tickoweb.be


Belangrijke mededeling for the People!

Met het Covid Safe Ticket kan je op Swing vertoeven zonder mondmasker en niet verplicht aan tafels. Uw vege Blues lijf kan zich aldus vrijelijk bewegen op het festival!

Om toegang te krijgen tot het festival – lees dit goed: Het Covid Safe Ticket kan worden ingezet voor grotere evenementen en is beschikbaar voor mensen die volledig beschermd zijn via vaccinatie (volledige vaccinatie plus twee of vier weken, naargelang het vaccin), over een herstelcertificaat of een recente, negatieve test beschikken. Wij dienen aldus eenieder te controleren vooraleer jullie toegang kunnen krijgen tot het festival. Kijk daarom na welk COVID-certificaat je hebt en zorg dat dit beschikbaar is ter controle. Een COVID-certificaat is het makkelijkst digitaal opvraagbaar via de mobiele app. Voor onze bezoekers uit andere landen dan België: u dient in elk geval te voldoen aan de inreisvoorwaarden die op dat moment van toepassing zijn én kijk goed na of je het juiste certificaat kunt voorleggen dat beantwoordt aan de regels hierboven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.