Park theater peer 2021….

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 24/07 BLUES PEER PETE SHOULDER BLACK BOX REVELATION IAN SIEGAL BAND & MARIO GOOSSENS OUT P BLUES KAFFEE TICKETS AVAILABLE blues peer
Zak af naar het Blues Kaffee, met Black Box Revelation!

Lieve Bluesfan, Beste Blues Buddy,

Morgen schiet Park Theater Peer eindelijk uit de startblokken, en we hebben nog goed nieuws! Jullie willen massaal afzakken naar de helaas uitverkochte Blues Peer Night op Park Theater op zaterdag 24 juli. Enorm bedankt! Jammer, de coronamaatregelen strooien roet in het eten, en de plaatsen waren in een mum van tijd ingevuld. Maar niet getreurd, we zijn er toch nog in geslaagd om (coronaveilig) onze capaciteit beperkt te vergroten voor één dag. Speciaal voor jullie organiseren we het exclusieve Blues Kaffee! Daar geniet je in een aparte area achteraan op het festivalterrein van de live muziek van de Blues Peer Night. Met een frisse Cristal of een ander lekker drankje. Je kan er de muziek live beleven aan statafeltjes, en proeven van de sfeer. Super gezellig! Niemand minder dan Black Box Revelation maakt de affiche compleet. En jij kan er nog bij zijn, als je er op tijd bij bent…
De extra tickets voor het Blues Kaffee op 24/7 zijn vanaf nu beperkt beschikbaar via deze link, per tafel van 2 of van 4. Op is op!Deuren openen om 16u, tafeltjes worden ter plaatse toegewezen.
En er is meer!
Word weer King van Blues Peer 2022!

Omdat de vraag tijdens onze crowdfundingactie eind mei gigantisch, willen we onze fans opnieuw de kans geven om er volgend jaar zeker bij te zijn.Vanaf nu zijn er opnieuw een beperkt aantal King Tickets voor Blues Peer 2022 te verkrijgen via www.bluespeer.be . Een King Ticket is goed voor een gegarandeerd combi weekendticket voor Blues Peer 2022, inclusief camping en parking. Sweet! En je bent natuurlijk meteen lid van onze Blues Buddy Community! See you at Blues Peer 2022!
Tickets & infoTickets voor alle optredens op Park Theater Peer zijn beschikbaar via www.parktheaterpeer.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.