Opnieuw feest in Peer! Blues Peer herrijst in 2022…

Beste Bluesbuddy,

Zon, muziek, voeten in het gras, een pintje in de hand. Daar gaan we met z’n allen volgend jaar tijdens het verlengde pinksterweekend opnieuw van kunnen genieten op Blues Peer 2022. Het festival herrijst onder de nieuwe organisatie uit haar assen.

Crossroads

We staan hier samen aan de crossroads. Het is duidelijk geworden dat we een vernieuwende weg moeten inslaan om een toekomst voor het festival mogelijk te maken. Een grondige opfrissing, met respect voor the blues.

Ondanks de onzekere COVID-tijden, liggen er volgend jaar enorme kansen om onze principes waar te maken, zowel artistiek als organisatorisch, bv. een groter aanbod aan artiesten, minder concurrentie van Limburgse festivals, meer beschikbaar materiaal, medewerkers die nog niet op groot verlof zijn, een verlengd weekend …

We voelen ons gesterkt in dat idee omdat de grote meerderheid van de Buddies het er mee eens is om die sprong te wagen, zo bleek uit onze recente bevraging.

Blues Barn, buiten de lijntjes

We werken onder meer aan een super gezellige Blues Barn. Maar de blues valt niet in één hokje te stoppen, dus er komen zeker nog andere muzikale area’s. De muzikale programmatie zal ook buiten de lijntjes van de traditionele oerblues kleuren. We willen een breed en divers publiek laten proeven van de moeder der muziekgenres, op een betaalbare manier. We mikken er bijvoorbeeld op om ook de jonge dertigers en veertigers uit de regio opnieuw massaal tot bij ons te krijgen. Aan eigentijdse spijzen en dranken geen gebrek, beloofd.

Alle registers open

Het is allesbehalve een gemakkelijke beslissing om de  datum voor volgend jaar te verschuiven, laat dat duidelijk zijn. We zijn daarbij niet over één nacht ijs gegaan. Maar met alle elementen in de weegschaal willen we het op deze manier een kans geven in 2022. Als straks bijsturing nodig blijkt, dan zullen we alles zeker ook opnieuw onder de loep nemen voor de toekomst.


Legend & King crowdfunders.

De Buddies die het festival steunden door het aankopen van een Legend of King deal, ontvangen eerstdaags meer info over de vouchers.  Hou je mailbox in de gaten (eventueel ook de map ongewenste mail)! Voor de Legend Tickets dienen de definitieve persoonsgegevens dan nog éénmalig  bevestigd te worden. De bijhorende goodies (o.a. t-shirt, bierglas), kunnen worden afgehaald op Blues Peer 2022.

Trouwens, King Tickets zijn beschikbaar via onderstaande link.

Tickets: Ik wil een KING TICKET!

Bij deze dus het eerste tipje van de sluier. Uiteraard blijven wij bereikbaar voor suggesties en eventuele vragen. Check www.bluespeer.be voor alle info.

Weet ons te bereiken, en graag tot in juni.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.