THE STRANGLERS, woensdag 28 september 2022 – Het Depot, Leuven

Iconische punk met een ‘no bullshit’ attitude!

The Stranglers, gevormd in 1974, werden al snel omarmd in de punk scene met hun rauwe ‘no bullshit’ attitude. Ze konden het genre weliswaar overstijgen door hun muzikaal vakmanschap en creëerden zo een uniek geluid, eigen aan henzelf. Hun eerste drie albums (‘Rattus Norvegicus‘, ‘No More Heroes‘ en ‘Black and White‘) brachten ze uit in een tijdspanne van dertien maanden en scoorden talloze hit singles. In 2021 lieten ze meest recente album ‘Dark Matters‘ op de wereld los. Enkele muziekrecensenten beschouwden deze worp als ‘de beste Stranglers-muziek in veertig jaar’. 

Dankzij hun sound, dat een briljante melodische ‘touch’ combineert met een donkere agressie en een moeiteloze cool, zijn The Stranglers uitgegroeid tot één van de meest invloedrijke bands uit het punk era! 

More Info & Tickets: Het Depot

Martelarenplein 12, 3000 Leuven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.