COWBOY JUNKIES, dinsdag 08 november 2022 – Het Depot, Leuven

Cowboy Junkies schudt je zachtjes wakker met hun onmiskenbare atmosferische country. 

Zeggen dat de Junkies liedjes ‘coveren’ is slechts een understatement. Net als de grootheden uit het tijdperk der klassieke popstandard, maken de Junkies interpretaties van de muziek van anderen. En hoe! Ze omarmen de songs en geven er hun eigen, kenmerkende atmosferische country-draai aan. 

De laatste release van de band, ‘Songs of the Recollection‘, laat de band nog even onderscheidend en individueel horen als in hun beginnende jaren. Lang bewonderd om hun zorgvuldig gekozen covers, bestaat het nieuwe album uit negen nummers van de favoriete artiesten van de band. Sommige nummers zijn nieuw opgenomen, andere verzameld van eerdere projecten. Het resultaat? Een bedwelmend geheel van folk, country en pop zoals enkel de Junkies dat kunnen. Ook 30 jaar later. 


More info & Tickets: Het Depot

Martelarenplein 12, 3000 Leuven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.