HEATHER NOVA, maandag 10 oktober 2022 – Het Depot, Leuven

Met haar ‘Pearl Acoustic Tour’ zakt Heather Nova opnieuw af naar Leuven! Welcome back!

Hoeft Heather Nova nog voorgesteld te worden? De talentvolle Bermudaanse singer-songwriter, thuis in het folk- en softrockgenre, debuteerde begin jaren ’90 met EP ‘The First Recording’.

Het handelsmerk van Nova blijft ongewijzigd. Door haar hoge, sirene-achtige stem wordt ze vaak met Kate Bush en Tori Amos vergeleken. Sinds haar doorbraakalbum ‘Oyster’ in 1995 verwerft Heather Nova internationale bekendheid en bestookt ze ons onophoudelijk met prachtige albums. ‘London Rain’, ‘Maybe an Angel’, ‘Truth and Bone’ en ‘Walk this World’ zijn slechts een greep uit de lange rij hitsingles van de afgelopen dertig jaar.
In 2019 releasede ze nieuwe worp ‘Pearl’. Live akoestisch te ontdekken in Het Depot!

“In this time of terrible uncertainty and fear, the one thing we have to hold on to is hope. And through this dark time, one of the things that’s brought us hope and comfort has been music.In light of this, and I do see light at the end of this long and harrowing tunnel, I’m planning to go ahead with my acoustic tour in October, (which was already planned before the pandemic). I know this will be an extra special tour; I have always felt it a privilege to play live concerts, but now the privilege will feel even greater. I hope you share my hope, and that you will join me in October, to once again gather together and share music.With love and thanks.” – Heather Nova


More Info & Tickets: Het Depot

Martelarenplein 12, 3000 Leuven

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.