CC Rene Magritte: Scott H. Biram, Zondag 08 oktober 2022 – Lessines


The Listening Room Walking Dinner 

Scott H. Biram is « de »  One Man Band. Zijn stijl mengt traditionele muziek – authentieke plattelandsblues, country, bluegrass en rock ‘n roll – met punk en heavy metal. De uitstekende Gipsy Rufina zal de show openen. Een moderne troubadour uit Italië die uitstekende bluegrass levert en regelmatig optreedt met Scott H Biram.Scott H. Biram is THE One Man Band. His style combines traditional music – authentic rural blues, country, bluegrass and rock ‘n roll – with punk and heavy metal. The excellent Gipsy Rufina will open the show. A modern troubadour from Italy who plays excellent bluegrass and regularly performs with Scott H. Biram.


Scott H. Biram, c’est THE One Man Band. Son style mêle différentes musiques traditionnelles —  blues rural authentique, country, bluegrass et rock ‘n roll —  et le le punk et le heavy metal. C’est l’excellent Gipsy Rufina qui ouvrira. Un troubadour moderne venu d’Italie, qui livre un bluegrass d’excellente facture, et qui côtoie régulièrement Scott H Biram sur scène.


19h00: Doors
20h00: Gipsy Rufina
21h15: Scott H. Biram

Info & Tickets: CC Rene Magritte

Adres: 21, rue des 4 Fils Aymon
7860 Lessines

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.