Larkin Poe, donderdag 12 oktober – AB, Brussel

De voor een Grammy genomineerde zussen uit Nashville keren terug naar België!

Larkin Poe en Brussel… het wordt langzaam maar zeker een liefdesverhaal!

Het power duo bestaande uit de zussen Rebecca en Megan Lovell, keert voor de vierde keer in de voorbije 4 jaar terug naar Brussel!

Ze verkochten La Madeleine al uit, brachten het voorprogramma van ZZ Top in Vorst Nationaal en speelden eerder dit jaar in het Koninklijk Circus. Op donderdag 12 oktober steken ze met hun indrukwekkende gitarencollectie opnieuw de grote plas over voor een passage in de Brusselse Ancienne Belgique!

Het wordt een concert dat je als trouwe fan niet wil missen. Op het programma: alle hits en songs van hun nieuwste album Blood Harmony (meer info hierover hieronder).

Info & Tickets: AB Concerts


Hun nieuwe album Blood Harmony

Blood Harmony, de recentste langspeler van Larkin Poe, is een gulle uitnodiging tot een wereld waarmee zij intiem vertrouwd zijn, een ‘Southern’ landschap dat ze zo levensecht weten op te roepen waardoor je de vochtige en kleverige zomerlucht bijna kan voelen. Door hun thuisland zo rijk en meeslepend tot leven te brengen, versterken de in Georgia opgegroeide en op een rist instrumenten getalenteerde zussen Rebecca en Megan Lovell hun verhaal met een zware blues die recht naar het hart gaat. Soms stormachtig of zwaarmoedig, maar altijd opwindend. Het momenteel in Nashville wonende duo ademt muziek en bracht eerder al gelauwerd werk uit zoals Venom & Faith uit 2018 (GRAMMY® Award nominatie voor Best Contemporary Blues Album). Met Blood Harmony bevestigt Larkin Poe dat ze vorm kunnen geven aan de identiteit van Southern Rock. Ze blazen het genre nieuw leven in, met een resolute blik op de toekomst en met vrouwelijke overtuiging. 

Beluister of download hier hun nieuwe album.

Bekijk de Youtube video van hun nieuwe single.

Met Blood Harmony blijven ze op een expressieve manier trouw aan hun eigenheid. Het album staat voor een levenslustige empowerment die Larkin Poe wil uitdragen naar hun fanbase wereldwijd, inclusief de hechte gemeenschap die zichzelf Kinsiders noemt.

“Het zijn mensen die elkaar misschien nooit in levende lijve hebben ontmoet, maar die connecteren, uitwisselen en elkaar aanvaarden,” vertelt Rebecca. “Tijdens onze live shows voelen we hun liefdevolle betrokkenheid en dat maakt ons oprecht gelukkig. Die verbondenheid, daar is het ons allemaal om te doen.

All upgrades packages will be sold on Universe and available with the presale on Thursday without password protection.

Larkin Poe VIP Meet & Greet Upgrade Package €90

Info & Tickets: AB Concerts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.