Lloyd Cole, zondag 05 november 2023 – Het Depot, Leuven

Lloyd Cole haalt alles uit de kast voor zijn twaalfde album ‘On Pain’. 

Deze zomer brengt Lloyd Cole zijn twaalfde album als soloartiest uit. Het album draagt de titel ‘On Pain’, (de opvolger van Guesswork uit 2019), en bevat acht gloednieuwe nummers met de typische Lloyd Cole-flair. Cole speelt met nieuwe methodes, nieuwe perspectieven en nieuwe geluiden. Met muziekproducent Chris Merrick Hughes als producer klinkt het album frisser dan ooit tevoren. In 2021 werd ‘Cleaning Out the Ashtrays’ – de verzameling outtakes uit 2009, alternatieve versies van zijn solowerk en covers – digitaal uitgebracht.

Zoals Lloyd zelf beaamt: “Ik wil nog steeds albums maken. Ik wil nog steeds gehoord worden. Ik kijk er erg naar uit om op het podium te staan met Neil Clark en Blair Cowan deze herfst. We zijn niet van plan om een retro show te maken.” Kortom, nu al een concert om in de boeken te schrijven. See you there. 

Lloyd Cole (geboren 31 januari 1961) is een Engelse zanger en songwriter. Hij was leadzanger van Lloyd Cole and The Commotions van 1984 tot 1989, sindsdien werkt hij gestaag aan een solocarrière.


Martelarenplein 12, 3000 Leuven

Info & Tickets: Het Depot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.