Vanja Sky, vrijdag 16/09/2023 – Zik Zak, Ittre

VANJA SKY (CROATIE) + DAWN – THE DUET + MYLÈNE L. CHAMBLAIN

Info & Tickets: Zik Zak


Vanja Sky : Jump ahead to the year 2017. Faster than she could ever have imagined, Sky is now making a record with some of the biggest names in the blues business. Her first stop is Bessie Blues Studios in Stantonville, Tennessee, the home base of Grammy-winning producer Jim Gaines. There, she records the sizzling, Luther Allison-penned roadhouse blues “Low Down and Dirty” together with fellow guitarists Mike Zito and Bernard Allison. A short time later, she reconvenes with Zito and a cast of experienced session players to record another eleven tunes. The result is her debut Bad Penny – an album of modern electric blues with a straightforward, rock’n’roll attitude.

Sneller dan ze ooit had kunnen denken, maakt Sky nu een plaat met enkele van de grootste namen in de bluesbusiness. Haar eerste stop was de Bessie Blues Studios in Stantonville, Tennessee, de thuisbasis van Grammy-winnende producer Jim Gaines. Daar neemt ze samen met collega-gitaristen Mike Zito en Bernard Allison de zinderende én door Luther Allison geschreven roadhouseblues “Low Down and Dirty” op. Niet veel later registreerde ze samen met Zito en een cast van ervaren sessiespelers, elf deuntjes nummers. Het resultaat is haar debuutplaar ‘Bad Penny’, een album met moderne elektrische blues met een rechttoe rechtaan rock-‘n-roll-attitude.


Dawn – The Duet : Céline et Jordan se sont rencontrés en 2015 et forment aujourd’hui un duo, tant dans la vie, que sur la scène.
Il s’agit d’un vrai duo vocal, qui se démarque par son identité unique en Belgique, car il n’existe pas de duo mixte dans le paysage musical actuel. Le groupe produit des chansons aux mélodies entêtantes et aux textes sentimentaux, livrant leurs vécus personnels, dans lesquels nombre de personnes se retrouveront.
Leur musique mélange des émotions profondément ressenties avec des sons pop rock, aux accents country.
Les fans de la première heure ne s’y trompent pas, car ils peuvent percevoir la réalité du lien qui les unit.

Dawn – The Duet: Celine en Jordan ontmoetten elkaar in 2015 en vormen nu een duo, zowel in het leven als op het podium. Een vocaal duo dat opvalt door zijn unieke identiteit. De groep produceert liedjes met pakkende melodieën en sentimentele teksten, die hun persoonlijke ervaringen overbrengen en waarin heel wat fans zich zullen in vinden.
Hun muziek vermengt diepgevoelde emoties met country-getinte poprockgeluiden.


Mylène Chamblain : A travers les sonorités typées du Country Blues, celle du Rock des années 70 et du Blues américain, Mylène élabore un style ancré, typé et bien à elle, par un son US très Californien, riche, généreux, témoignant d’une force tranquille et d’une personnalité entière.

Door middel van de typische klanken van Country Blues en rock uit de jaren ’70 en American Blues, ontwikkelt Mylène een verankerde, onderscheidende en zeer eigen stijl. Met een zeer Californisch Amerikaans geluid, rijk, genereus, getuigend van een stille kracht en een hele persoonlijkheid is ze een frisse verschijning op een podium.


Info & Tickets: Zik Zak

Rue de Tubize 28
Ittre, 1460 Belgique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.