ROOTS & ROSES Festival 30 april & 01 mei 2023 – Lessines

Voor velen van jullie is Roots &Roses een speciale tijd van het jaar, een van jullie favoriete festivals.


De editie van 2023 is dus een terugkeer naar de gebruikelijke datum en festivalterrein, terug voor de volle 100%, zonder beperkingen en weerom een top programma. Een programma waarover kenners nu al zeggen dat het een grand cru-jaar wordt.

Het programma van Roots & Roses blijft ook dit jaar trouw aan de grote programmatielijnen die sinds dag 1 uitgezet werden, maar ook die evolueren. Twee grote trends zullen opnieuw de programmering van het festival richting geven: enerzijds “roots” in de breedste zin van het woord, en anderzijds meer elektrische genres en rock.


For all those who can’t wait …

We’ve created this Spotify playlist with all the artists of the Roots & Roses……

https://spoti.fi/3DHqEaq


Zondag 30 April 2023


Maandag 01 mei 2023


More Info: Roots & Roses


Roots & Roses heeft zich ontwikkeld rond een belangrijk principe: de dag zo aangenaam mogelijk maken voor de festivalganger.

De vertaling hiervan zijn uitgestrekte partytenten in een groene setting, kwaliteitsgeluid, coherente programmering en dat geeft een prominente plaats aan ontdekkingen.

PRACTICAL: WHERE?Roots&Roses is een openluchtfestival. Met twee podia onder twee tenten. Een derde tent herbergt bar & bodega.Lessen / Lessines ligt op de taalgrens, naast Geraardsbergen.
• Lessines met de auto: afrit 29 op de E429 van Brussel naar Rijsel.• Lessines met de trein: via stations Ath of Geraardsbergen, het terrein is op 10 minuten stappen• Camping beschikbaar
TICKETS :2-dagenkaart: voorverkoop: 70 € / kassa: 76 €.Dagkaart: voorverkoop: 42 € / kassa: 48 €.Abonnees CCRM en jonger dan 26 jaar: 30% korting.Onder 16 jaar: gratis

Wat betreft drankjes en eten, lokale en kwaliteitsproducten nemen de plaats in, met een prioriteit voor biologische producten! Al het servies is biologisch afbreekbaar of herbruikbaar, wat het sorteren gemakkelijk maakt en de site schoon.

Vanaf deze editie wordt niet alleen de drankjes, maar ook het voedsel dat aan het publiek wordt aangeboden – al eerder van 1ste kwaliteit – gemaakt van biologische en lokale producten.

Kortom, de organisatoren ontwierpen het festival waar ze van droomden…!

Voor velen van jullie is Roots & Roses een speciale tijd van het jaar, een van jullie favoriete festivals. Voor muziek, maar niet alleen dat…

Deze benaderingen van het verwelkomen van het publiek, het werken met de lokale economie én het respect voor het milieu hebben natuurlijk geleidt tot de integratie van Roots &Roses in groepen organisatoren die pleiten voor duurzame ontwikkeling en eco-verantwoordelijkheid: FestiWapp en DEMO.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.