Danny Vera, woensdag 23 april 2023 – AB, Brussel

Viva le vera!

Het Nederlandse rock-’n-roll fenomeen Danny Vera komt naar AB! De americana-ster schrijft al als broekventje nummers over het leven en de liefde. Als getatoeëerde doch zachtaardige artiest heeft hij zich de voorbije jaren in de harten van het publiek kunnen nestelen met zijn catchy nummers en prikkelende optredens.

Pure vintage rock’n’roll for fans of Johnny Cash, Roy Orbison and Elvis Presley.

The Dutch rock-‘n’-roll phenomenom Danny Vera has been writing songs about life, love and death since his teens. He has conquered the hearts of many as the loveable tattooed outsider, starting in small bars and growing as an artist until he filled arena’s. His hit ‘Roller Coaster’ in 2019 has over 24 million streams on Spotify and broke the Dutch record in the charts (song longest noted). In the meantime Belgium started loving Danny Vera aswell. Catch one of his dreame shows, filled with america vibes.

Het Nederlandse rock-‘n’-roll-fenomeen Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. Hij begon ooit in de kroeg maar bouwde de voorbije jaren een hondstrouw publiek op dat hem tot op overvolle festivalweides en in uitverkochte stadions bracht. In het voorjaar van 2019 scoort Danny Vera zijn eerste nationale hit met zijn nummer Roller Coaster. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit en haalde ondertussen al meer dan 24 miljoen (!) streams op Spotify. Ondertussen werd Roller Coaster ook opgepikt door de Belgische radiostations en verovert de prachtige song de Vlaamse radiogolven.

Reken bij een live optreden van Danny Vera op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley die live de pan uit rocken. Een onvergetelijke avond.

Viva le vera!


Info & Tickets: AB, Concerts

Organisatie & Tickets: FKP Scorpio

2 comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.