STEVE HARLEY & COCKNEY REBEL, dinsdag 25 april 2023 – Het Depot, Leuven

50 years a rebel. 

1972. Steve Harley barstte van de zelfvertrouwen en was vastbesloten een nieuwe sound te smeden. En de rest is geschiedenis. De originele Cockney Rebel werd gevormd in Beckenham Arts Lab in de slaapkamer van de drummer, Stuart Elliott, in Pimlico. Beetje bij beetje werd de band gevormd. Hun eerste optreden was als voorprogramma van de Jeff Beck Group in de Roundhouse in Londen, sindsdienst zijn we blijven touren gedurende vijf verbazingwekkende decennia

’50 Years A Rebel’ bevat alle songs van de enorm eclectische discografie van Steve Harley. ‘Mr Soft’, ‘Judy Teen’, ‘Sebastian’ en het legendarische ‘Make Me Smile’ om er een paar op te noemen. Benoemd als misschien wel één van de beste tekstschrijvers die Groot-Brittanië heeft voorgebracht, brengt hij zijn indrukwekkende oeuvre live in Het Depot. 


Info & Tickets: Het Depot

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.