The John Oates Blues Band Handelsbeurs Gent 20 april 2012

ARTIEST John Oates (foto © Juan Patino)
TAGS blues
DATUM vr 20/04/2012
ORGANISATIE Handelsbeurs Concertzaal
LOCATIE concertzaal
UUR 20:15

John Oates nam zijn eerste single op in 1966, toen hij nog op de middelbare school zat. Aan de universiteit ontmoette hij Daryl Hall, met wie hij als Hall & Oates in 1972 een platencontract kreeg bij Atlantic Records. Ze zijn inmiddels goed voor meer dan 20 albums, waarvan er wereldwijd meer dan 80 miljoen verkocht werden. Het maakt hen tot één van de meest succesvolle duo’s in de pop-rock geschiedenis. Het duurde tot 2002 voor John Oates een solo album uitbracht. In 2011 verscheen zijn langverwachte derde album ‘Mississippi Mile’. Deze americana-/bluesplaat is de muzikale biografie van Oates.

Liveacts Belgium Picturebook