Concert Tickets van het concert van The Who uit 1979 nog steeds geldig !

Trouwe fans van de Britse rockformatie The Who en die nog steeds hun kaartje hebben van het geannuleerde concert in Rhode Island in 1979, kunnen met dit ingangbewijs de show bijwonen in Providence in februari 2013.

De band kondigde deze week aan dat hun concertreeks van de nieuwe toer zal eindigen in Providence, de hoofdstad van de Amerikaanse staat Rhode Island. Daar werd in 1979 het concert afgelast door de toenmalige burgemeester Buddy Cianci. Wegens de niet gegarandeerde veiligheid, nadat een concert voordien uit de hand liep in Cincinnatie, Ohio. Elf mensen overleden en tientallen andere fans werden gewond.

De vraag is alleen, wie wil zijn ‘collectors’ ticket inleveren?

De prijs in 1979 was 14 dollar. In februari 2013 betalen de fans tussen 57 en 127 dollar.