Motörhead cancelt ook op 11 November 2013 in de Brielpoort in Deinze !

Motörhead cancelt ook op 11 November 2013 in de Brielpoort in Deinze

1195125499653Motörhead heeft alle concerten die ze dit jaar nog zouden geven tijdens hun Europese tour doorgeschoven naar 2014.

De reden is dat frontman Lemmy nog niet voldoende hersteld is van diverse gezondheidsproblemen.

De Europese concerten waren toegevoegd – eerder dit jaar waren er diverse concerten gecancelt vanwege Lemmy’s gezondheidsproblemen – ter promotie van hun nieuwe album ‘Aftershock’.

In een verklaring op de band’s website verteld Lemmy: “We hebben deze beslissing moeten nemen omdat ik er nog niet echt klaar voor ben om op tournee te gaan, momenteel ben ik druk bezig om weer fit te worden. Wees niet bang, ik ga niet zeggen dat jullie veganisten moeten worden en geen alcohol meer mogen drinken, ik ben nu gewoon bezig om mijn levensstijl aan te passen zodat ik dalijk sterker en fitter dan ooit weer op het podium kan staan”.

“Het was een enorme teleurstelling dat ik toe moest geven dat ik er nog niet klaar voor ben, maar als ik toch op tournee was gegaan, dat had ik waarschijnlijk na een aantal belabberde optredens halverwege de tour moeten stoppen, dat was een nog grotere teleurstelling geweest. Als de mensen naar een Motörhead tour gaan, dan verwachten ze een Motörhead show, en dat is nu precies wat ze gaan krijgen als ik dadlijk fit en klaar ben”, aldus Lemmy.