Blues in Schoten, 19 November 2016 Belgium

Welkom op BLUES IN SCHOTEN

13435572_501062480084580_5539951661024723950_n

Op 19 NOVEMBER 2016 heeft in de Kaekelaar te Schoten, de alweer 14de editie van BLUES IN SCHOTEN plaats. De organisatie is er ook dit jaar weer in geslaagd om een erg gevarieerd programma samen te stellen, waarbij vier groepen optreden.

De bluesavond wordt geopend door een trio van getalenteerde muzikanten uit Antwerpen. THE ROADRUNNERS doen de BLUES rocken als geen ander. Hun typische sound is een smeltpot van blues, rock en country.

Daarna zal To Bill,  een viertal met veel ervaring, uitpakken en leven in het feestje proberen te blazen met een mix van country en blues. Zij brengen iedereen in de stemming met een bloemlezing uit de rijke blues- en country geschiedenis.

De muziek van “Shakedown Tim & the Rhythm Revue” is een combi van down home blues en uptown boogiewoogie. Deze muzikanten brengen ‘the blues’ alsof ze uit de Mississippi Delta komen en van daar naar Chicago reisden. Het geluid van een vintage fat body gitaar, saxofoon en een strakke ritmesectie geeft een mix van low down blues, happy blues, wilde Memphis georiënteerde boogiewoogie, juke joint stomp met hier en daar een gospel.
De band mikt op de heupen én op de ziel!

Mike Wheeler werd vriendelijk gevraagd om de avond te komen afsluiten. Hij heeft een stem die doet denken aan wijlen Sam Cooke. Dit alles doet hij zo goed dat u vergeet hoe het origineel ook alweer klinkt. Mike Wheeler brengt pop, blues, jazz en rock. Mike Wheeler maakt deel uit van de Chicago blues scene, schrijft songs voor diverse Chicago performers. Zijn gitaarstijl is soms bluesy, soms funky, soms jazzy, soms traag, soms snel. Instant herkenbaar. Zijn Mike Wheeler Band behoort tot één van het allerbeste wat Chicago vandaag de dag te bieden heeft.
De Mike Wheeler band speelt de blues niet, ze zijn de blues.

Tot 19 NOVEMBER 2016 op de 14de editie van BLUES IN SCHOTEN

TICKETS

TICKETS vanaf september verkrijgbaar

Aan de kassa: 20 euro
Studenten -18j kassa: 8 euro

VERKOOPADRESSEN:

  • café DEN TROL: Gelmelenstraat 157 – 2900 Schoten
  • café DE LINDEKENS: Villerslei 39 – 2900 Schoten
  • café LA CANTINA: Theofiel van Cauwenberghslei 2 – 2900 Schoten

via OVERSCHRIJVING tot 15 NOVEMBER

bij verrichting na 15/11/2016 – breng overschrijving mee als bewijs van betaling
op rekeningnummer BE

Blue Event – Kuipersakkerstraat – 2900 Schoten (B)

vermeld: naam, adres, aantal
De kaarten liggen voor u gereserveerd aan de inkom


Reserveer telefonisch
JEF VERHAEGEN | 0486 43 99 19


info tickets E-mail: BLUE EVENT

More Info: Blues in Schoten

 
facebook  Sign Up  om ons te volgen op facebook.