Review : Big Band ’86 ft. Lady Linn 2017

Big Band ’86 pakte vanavond uit met een uitermate boeiend eerbetoon aan de legendarische jazz-zangeres Ella Fitzgerald. Was het muzikaal écht genieten geblazen, ook vocaal werd niets aan het toeval overgelaten want met Lady Linn heb je toch wel één van de beste Belgische zangeressen beet! Onder deskundige leiding van Marc Godfroid werd een propvolle Bar Provisoir getrakteerd op schitterende en swingende reis doorheen het oeuvre van ‘The First Lady of Song’. Liefhebbers van jazz en big band muziek weten uiteraard al langer dat deze 2-maandelijkse concertavonden een schot in de roos zijn en ditmaal was dat niet anders: klasse muzikanten en gastzangeres!


Tekst en Fotoalbum : Jo De Boeck

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.