Rock Zottegem, 29 & 30 Juni 2018….

25ste editie ROCK ZOTTEGEM bij het krieken van het festivalseizoen

“De 25ste editie van ROCK ZOTTEGEM zal doorgaan op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni,” dat laat organisator Kurt De Loor weten. “De festivalkalender werd door Rock Werchter een beetje door elkaar geschud, het leek ons daarom beter om ROCK ZOTTEGEM dit jaar een weekje vroeger te organiseren. Zeer uitzonderlijk zal ROCK ZOTTEGEM dus doorgaan in juni, in plaats van juli, bij het krieken van het festivalseizoen.”

Unknown2

Op de eerste namen is het nog even wachten, maar organisator Kurt De Loor geeft alvast mee dat ROCK ZOTTEGEM 2018 een weekje vroeger zal plaatsvinden. “Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni gaat de 25ste editie van ROCK ZOTTEGEM door. Aangezien Rock Werchter besliste om een weekje later door te gaan, hebben wij beslist om een weekje vroeger ROCK ZOTTEGEM te organiseren. We staan in dat weekend ook aan het begin van de schoolvakanties. We zijn nu volop bezig met onze line-up. Het ziet er heel veelbelovend uit, maar op de eerste namen is het nog even wachten.”

Wie graag nog even nageniet van ROCK ZOTTEGEM 2017, kan via de website nog even wegdromen bij de aftermovie van de 24ste editie van ROCK ZOTTEGEM! Meer info op http://www.rock-zottegem.be.

RZ18-FB-CoverPhoto_preview1