ROCK ZOTTEGEM 10 & 11 JULI 2020

GOOSE Nonstop, Zwangere Guy, Clouseau, De Kreuners en Goldband op ROCK ZOTTEGEM 2020..!

ROCK ZOTTEGEM gaat door op vrijdag 10 en zaterdag 11 juli 2020. Wie oa. Clouseau, De Kreuners, Goose, Zwangere Guy en Goldband aan het werk wil zien kan binnenkort terecht op de website van ROCK ZOTTEGEM www.rock-zottegem.be voor tickets.

Binnenkort maakt ROCK ZOTTEGEM nog een lading namen bekend, zowel voor de vrijdag als de zaterdag. Ook de namen voor de DJ Village komen er snel aan.

79769482_10156459078961143_900583109290885120_o

Vrijdag 10 juli 2020: Clouseau, De Kreuners  en Goldband

DeKreuners-12

 Op vrijdag 10 juli mag het Zottegemse festivalpubliek zich alvast opmaken voor optredens van oa.  Clouseau, De Kreuners en Goldband. Drie jaar na ‘Clouseau Danst’ is Clouseau helemaal terug, en hoe! Met hun dertiende plaat ‘Tweesprong’ (meteen goed voor goud) en een uitverkochte theatertournee in Vlaanderen. Een nieuwe plaat en een resem hits: de perfecte combinatie voor een zwoele zomeravond in Zottegem. Mis hen niet want slechts een beperkt aantal festivals mogen hen verwelkomen in 2020.

©FilipVanRoe-Clouseau7841 1B-21

De broertjes Wauters krijgen alvast het muzikale gezelschap van De Kreuners. Voor Walter Grootaers was het twee jaar geleden een geval van ‘grote goesting’. De comeback van De Kreuners was er muzikaal boenk op en vooral: ze maken nog steeds hun staalharde live-reputatie waar.

Goldband_Press_25

Ook het energieke Goldband is deze zomer te zien in Zottegem. Zelf noemen ze het ‘Haagse Markt-House meets bouwmarkt-pop’. Hun nieuwe single ‘Alles Kapot’ schopte het tot catch of the day op Studio Brussel en ze hebben een killer live-reputatie. Een must-see op vrijdag 10 juli.

 

Zaterdag 11 juli 2020: Zwangere Guy en GOOSE Nonstop

Zwangere_Guy_19_10_28_Sebastian_Steveniers_0000004

 Op zaterdag 11 juli zakken Zwangere Guy en GOOSE Non Stop af naar Zottegem. Zwangere Guy is ongetwijfeld de muzikale revelatie van het moment. Zo goed als elk record ging eraan: eerste goud voor een nederlandse hiphopplaat, eerste nederlandstalig hiphop number one in de charts, vijf uitverkochte AB’s  en 5 topplaten in minder dan vijf jaar tijd. Dit wordt ongetwijfeld het concert om naar uit te kijken deze festivalzomer. Hij zal het komende jaar maar op enkele grotere festivals in België te zien zijn, Rock Zottegem hoort bij de gelukkigen !

763 kopie3

Ook Goose komt een feestje bouwen op ROCK ZOTTEGEM 2020. En dat doen ze non stop. Een non-stop set waarbij ze al hun hits remixen, nieuw leven inblazen en via synthesizers en drum computers opnieuw in elkaar zetten. Laat je zaterdag 11 juli meevoeren door de meesters van de Belgische dansvloer.Organisator Kurt De Loor is alvast heel erg tevreden met de eerste reeks namen die hij kon strikken voor ROCK ZOTTEGEM 2020. “Er komen de volgende weken nog heel wat leuke namen aan, maar ik denk dat we met Clouseau, De Kreuners, Zwangere Guy en GOOSE Nonstop toch al ‘Belgian finest’ kunnen strikken hebben. Bovendien is Goldband razend populair vandaag. ROCK ZOTTEGEM 2020 wordt een knaller.”


Voorverkoop start binnenkort!  www.rock-zottegem.be.