SUPERTRAMP’S ROGER HODGSON, KONINKLIJK CIRCUS – 09 JUNI 2020

SUPERTRAMP’s ROGER HODGSON
Breakfast in America World Tour 2020

ROGER HODGSON is zonder twijfel één van de meest talentvolle auteurs/componisten uit de muziekgeschiedenis. De legendarische stem van de SUPERTRAMP hits en tegelijk de tekstschrijver en componist van songs zoals: ”Give a Little Bit“, ”The Logical Song“, ”Dreamer“, ”Take the Long Way Home“, ”Breakfast in America“, ”It’s Raining Again“, ”School“ en ”Fool’s Overture“… allemaal tijdloze songs met onvergetelijke herinneringen.

Toen ROGER HODGSON de frontman van SUPERTRAMP was, verkocht de band meer dan 60 miljoen albums, wat uitzonderlijke cijfers zijn in de muziekindustrie. De legende blijft bestaan en vandaag brengt ROGER HODGSON met zijn unieke stem, die nog mooier en sterker klinkt dan ooit, de grootste hits van SUPERTRAMP aangevuld met eigen werk.

IMG_0018

Tijdens elk concert in België, bekoort ROGER HODGSON zijn publiek.

ROGER HODGSON – De stem van de hits van Supertramp – en zijn muzikanten komen naar de Koninklijk Circus te Brussel op dinsdag 9 juni 2020 voor een avond vol emotie en nostalgie!

Voor de meeste fans is en blijft ROGER HODGSON de ware ziel van SUPERTRAMP!

Dinsdag 9 en woensdag 10 juni 2020
Koninklijk Circus – Brussel

Info & Tickets: www.next-step.be + FNAC + TICKETMASTER


KOOP UW TICKETS

  • TICKETMASTER • SUPERTRAMP’S ROGER HODGSON
  • FNAC • SUPERTRAMP’S ROGER HODGSON