Randy Newman annuleert concert op Jazz Middelheim

Randy Newman annuleert concert op Jazz Middelheim

Randy moet helaas verstek geven wegens ziekte..!

 Jazz Middelheim laat weten dat Randy Newman wegens ziekte is genoodzaakt om zijn concert van 17 augustus te annuleren. Het festival kreeg bericht dat Newman vecht tegen een longontsteking en betreurt dat hij zijn concert op Jazz Middelheim moet afzeggen.

 De festivalorganisatie is momenteel op zoek naar een waardige vervanger om 17 augustus af te sluiten en wenst Randy Newman veel beterschap.

De annulatie van Randy Newman is het gevolg van overmacht en festivaltickets voor deze dag worden niet terugbetaald. De organisatie stelt momenteel alles in het werk om een waardige vervanger te vinden en zal haar bezoekers op de hoogte houden via de pers, haar nieuwsbrief, website, facebook en twitter. De andere concerten voor 17 augustus: Tigran Quartet Shadow Theater, Melanie De Biasio en Bambi Pang Pang feat. Andrew Cyrille (Coachingproject Koninklijk Conservatorium Antwerpen – AP Hogeschool) vinden plaats op de eerder aangekondigde uren.

 Eerder deze week werd Dan Peck toegevoegd aan de bezetting van Anthony Braxton Diamond Curtain Wall Quintet. Bij Tigrans Shadow Theater viel Areni Abagabian weg waardoor ze als kwartet aantreden.

 Jazz Middelheim gaat vandaag van start met onder meer Toots Thielemans, Terri Lyne Carrington en Manuel Hermia. De komende dagen zijn er ook nog John Scofield, Randy Weston, Verheyen/Copland/Peacock/Baron, Anthony Braxton, Charles Lloyd, Bill Charlap, Stéphane Galland: LOBI en artist in residence Tigran te zien.

Info: www.jazzmiddelheim.be 15-18 augustus 2013, Park Den Brandt, Antwerpen. Tickets: via jazzmiddelheim.be en via Fnac.

Dagticket VVK 15, 16, 17 of 19 augustus: € 37,00. Festivalpas: € 122,00.

De voorverkoopkanalen rekenen een reserveringskost van 3,5 Euro per ticket of pas. Ticketprijzen aan de deur op de dag zelf zijn VVK prijs + € 8 Euro