Bluesnight met de BLUES CARAVAN 2016 – Blue Sisters Zaterdag 30 April 2016…

12642436_1217914161571648_6088021627921059376_n

TASHA TAYLOR (USA)
Tasha Taylor heeft de blues in haar bloed. Ze heeft haar muzikaal talent geërfd van haar vader, de R&B zanger en Stax-icoon JOHNNIE TAYLOR. Met haar album “Taylormade” liet ze al blijken een veelzijdige zangeres te zijn door moeiteloos te switchen tussen blues en rhythm&blues.

LAYLA ZOE (CA)
Layla Zoe is klaar voor het grote werk. de Canadese is net als haar vroege invloeden, van Bob Dylan en Muddy Waters tot Janis Joplin een krachtige band leader en een geweldige textschrijver. Voor de Blues Caravan speelt ze haar sterktste materiaal dat live het best tot haar recht komt.”I believe that the more raw & uncensored i am, the more i can connect with my listeners”

INA FORSMAN (FI)
Als Ina Forsman de microfoon pakt geloof je elk woord. Dat bewees ze al op haar 17de toen ze doorbrak op televisie met de Etta James klassieker “All I Could Do Was Cry”. Sindsdien ontving ze internationaal al veel lof tijdens optredens met blues artiesten zoals Helge Tallqvist en Lightnin Guy.

De dames spelen eerst alle 3 een set individueel met band en eindigen met een gezamenlijke set.

The Band:
LAYLA ZOE: vocals
INA FORSMAN: vocals
TASHA TAYLOR: vocals, guitar
WALTER LAUPEIRISSA: bass
MARKKU REINIKAINEN: drums
DAVIDE FLORENO: guitar

alle info: www.bluesnight.webs.com