Punkrock in de goede oude traditie : Wasted Seeds

fja1952-l

Zomervakantie, en naar goede gewoonte kan men in vele steden de jaarlijkse ‘Parkconcerten‘ bijwonen. Ook Geraardsbergen heeft hier een stevige traditie. Op woensdag 13 juli 2016, 20.00 u. komen THE KIDS ons entertainen met hun gedreven punkmuziek uit het begin van de jaren 80. De band is altijd populair gebleven, en ze zweren ook nog steeds bij hun succesformule van gedreven optredens en energieke songs.

fotoalbums : WASTED SEEDSTHE KIDS (Frank Jacobs)

In het voorprogramma staat de Geraardsbergse punkrockband WASTED SEEDS geprogrammeerd. Ook deze band heeft zich doorheen alle muziekstijlen van de voorbije jaren weten te worstelen met een onwrikbaar geloof in goede rechtdoor-songs in de beste punktraditie. Songwriter Jo Lemagie heeft het schrijven van vlotte songs in het bloed. Als zanger/bassist leidt hij zijn band doorheen het repertoire. Gitarist Henk Van Heghe maakt de sound, en de ‘benjamin’ van de band, drummer Eric Schrever, zorgt dat iedereen op het juiste pad loopt. Een gezellige sympathieke bende, die ons leert dat deze muziekstijl nog lang niet dood en begraven hoeft te zijn. Talrijke opkomst verwacht. (FJ)  🙂