Tony Joe White Vrijdag 18 November 2016, Spirit of 66 Verviers Belgium…

De Amerikaanse singer-songwriter en gitarist Tony Joe White is de man achter de hits ‘Polk Salad Annie’ en ‘Rainy Night in Georgia’. Zo schreef hij ook hits ‘Steamy Windows’ en ‘Undercover Agent for the Blues’.

Tony Joe White   07 -04-2012 Lessen 151

 

Dit jaar brengt White de nieuwe LP ‘Rain Crow’ uit, die hij uitgebreid zal voorstellen in de Spirit of 66 in Verviers. Het album is opgenomen in zijn home studio en werd geproducet door zijn zoon, Jody White. De release bevat heel wat nieuwe songs die White schreef de afgelopen drie jaar. Tussen het nieuwe materiaal zitten ook samenwerkingen met zijn vrouw, Leann, en Billy Bob Thornton voor ‘The Middle of Nowhere’. 

Check it out on Tony Joe White

SPIRIT OF 66

Place du Martyr, 16

B 4800 Verviers, Belgium

+32 (0)87 35 24 24

Meer Info & Tickets: Spirit of 66