Ina Forsman Band (FI), Dinsdag 24 Januari ’17 Missy Sippy Club Concerts, Gent Belgium

Missy Sippy Blues & Roots Club en Blues Belgium slaan voor het 3e concertseizoen op rij de handen in elkaar en verwennen jullie met een reeks intieme Club Concerten. Eens per maand op dinsdag zakt een internationale topartiesten af naar Gent om er op ons podium een uniek concert te spelen. Het café wordt ingericht als een echte Music Club met 100 zitplaatsen. Iedereen kan dus volop genieten in de beste omstandigheden.

15578220_1820038291618929_5555517489857692387_o

Hoogstaande Blues & Soul muziek van de rijzende ster van Europese blues scène

 Het verhaal van Ina Forsman is een ware rollercoaster en is deze 21 jarige Finse de rijzende ster van de Europese blues scene. Op haar 17de stond ze in de finale van “Idols” met een prachtige versie van Etta James’s “All I Could Do Is Cry”. Nog geen jaar later nam ze haar eerste CD op met de Helge Tallqvist Band. Datzelfde jaar wonnen zij de “Finse Blues Challenge” en vertegenwoordigden in 2014 Finland op de Europese Blues Challenge in Riga. Daar ontmoette ze Gentse bluesmuzikant Guy Verlinde, waarmee ze in 2015 voor het eerst verschillende keren door Europa tourde. Zij werd daarna ontdekt door Ruf Records en mocht meteen in Austin/Texas haar eerste solo plaat opnemen. In 2016 was de ster van Ruf’s Blues Caravan, waar ze meer dan 150 shows in Europa & de VS speelde. Ina Forsman komt voor het eerst naar de Missy Sippy met haar eigen Finse Rhythm & Bluesband voor een zwoele blues en soul performance. Dit wordt een onvergetelijk avond.

Tickets & Info

Koop je ticket aan de toog of via www.missy-sippy.be

Een ticket kost 12 euro in voorverkoop (15 euro de avond zelf) en studenten (-26) genieten een een korting van -50% (op vertoon van studentenkaart).

Adres Klein Turkije , 16  9000 Gent

Dat is het straatje gelegen tussen de Korenmarkt en de Stadshal, naast de Sint-Niklaaskerk. Kom je van buiten Gent en met de auto? De dichtstbijzijnde overdekte parkeerplaats heet Sint-Michiels (P7). deze parkeerplaats is 24/24 7/7 open.

Als je de parkeerplaats uitkomt wandel je de brug recht voor je over en je staat op de Korenmarkt.