Tasha Taylor Band, Dinsdag 04 April 2017 Missy Sippy Blues & Roots Club, Gent

Wondermooie soul muziek van verschillende generaties versmolten tot één unieke sound..

32c683df29-missy-sippy-club-concerten-2017-affiche-tasha

Tasha Taylor heeft de blues en soul in haar bloed. Als jongste dochter van R&B pionier en Stax icoon Johnnie Taylor, heeft ze niet alleen het talent, maar ook de onvermoeibare werkkracht van haar vader geërfd. Haar thuis was dikwijls een tourbus waardoor Tasha toch anders opgroeide dan de meeste van haar leeftijds-genoten. Toen ze wat ouder werd, verhuisde ze naar Boston, waar ze drama studeerde. Ze speelde mee in een paar verschillende TV shows zoals ‘Ugly Betty’ en ‘House’. Maar de muziek microbe bleef kietelen en Tasha begon soundtracks te componeren voor oa. ‘Men In trees’ en ‘Lipstick Jungle’. In mei 2008 verscheen haar debuut album ‘Revival’ en drie jaar later was er de opvolger ‘Taylormade’. Sinds verleden jaar zit de jongedame bij Ruf Records waarvoor ze haar laatste album “Honey For Biscuits” opnam. In 2016 kwam ze voor het eerst naar België met de Ruf Blues Caravan en liet een hele sterke indruk na. Kom naar de Missy Sippy en hoor voor het eerst een volledig concert van deze Queen Of Soul.

Te koop aan de toog of via www.missy-sippy.be

Een ticket kost 12 euro in voorverkoop (15 euro de avond zelf) en studenten (-26) genieten een een korting van -50% (op vertoon van studentenkaart).

Adres: Klein Turkije 16, 9000 Gent
Telefoon: 09 234 24 88