BLUES PEER, kondigt nieuwe namen aan met… MIKE ZITO, THE RED DEVILS, THE BLIND BOYS OF ALABAMA, WINTERLAND ’76 (A Tribute to the Music of THE BAND), JOOLS HOLLAND & ZZ TOP

shqn_zztop-1

Blues Peer-vrienden,

Met fierheid mogen we de komst van de legendarische bluesrockband ZZ TOP op zaterdag 15 juli aankondigen. De Texaanse band, als trio reeds 47 jaar in originele bezetting, zal afzakken naar Blues Peer voor een exclusief concert in België. Deze eerste  aankondiging is het startschot voor de  18 bands die in het weekend van 14-15-16 juli zullen aantreden op Blues Peer.

Doe deze maand uw voordeel met de aankoop van de diverse tickets in de ‘vroege vogel’-actie.

In de komende weken worden nog meerdere optredende bands aangekondigd via deze website en onze nieuwsbrief. In de loop van mei is de affiche compleet en kijken we weer uit naar een verkwikkend Bluesweekend in juli.

Blues Peershqn_logo-12