CANCELLED…!! Watermelon Slim, Dinsdag 17 Oktober 2017 Missy Sippy, Gent (B)

Watermelon Slim; Eén van de meest originele en opmerkelijkste slide gitaristen van Clarksdale/Mississippi

d3b85be243-logo-missy-sippy-kleur

William P Homans a.k.a. Watermelon Slim is ongetwijfeld een van de kleurrijkste figuren in de hedendaagse blues wereld. In ‘73 uit hij als gewonde Vietnamveteraan zijn protest op zijn debuut album “Merry Airbrakes”. De volgende drie decennia bedient hij vorkliften, werkt in een houzagerij en reist hij de Amerikaanse highways af met zijn truck. Tussendoor verwerft Homans academische graden in de journalistiek en geschiedenis. Zijn bijnaam stamt uit de periode toen hij als meloenboer in Oklahoma overleefde. De muziek blijft een constante in zijn leven. In zijn vrachtwagencabine componeert hij verhalende, intelligent opgebouwde ongepolijste bluessongs. Na een bijna fatale hartaanval in 2003 neemt hij het wijze besluit om het wat rustiger aan te doen en zich enkel nog met muziek bezig te houden. Sindsdien toert hij de wereld rond en leerden we hem kennen als getalenteerd songwriter, slidegitarist, performer en harmonicaman. Samen met zijn band The Workers zakt hij af naar de Missy Sippy voor een uniek concert. De charismatische Watermelon Slim is een must see voor iedereen die houdt van slide gitaar en eigenzinnige blues met inhoud!

Missy Sippy Blues & Roots Club en Blues Belgium slaan voor het 4de concertseizoen op rij de handen in elkaar en verwennen jullie met een reeks intieme Club Concerten. Eens per maand op dinsdag zakt een internationale topartiesten af naar Gent om er op ons podium een uniek concert te spelen. Het café wordt ingericht als een echte Music Club met 80 zitplaatsen en 20 goeie staanplaatsen. Iedereen kan dus volop genieten in de beste omstandigheden.

Tickets:
Koop je ticket aan de toog of via www.missy-sippy.be
Een ticket kost 12 euro in voorverkoop (15 euro de avond zelf) en studenten (-26) genieten een een korting van -50% (op vertoon van studentenkaart).l