SAXON + RAVEN & FM – WOENSDAG 29 SEPTEMBER – AB, BRUSSEL

Y&T has to cancel upcoming European tour with SAXON and Raven… We wish Dave Meniketti all the best and a warm welcome to melodic rock legends FM!

Als sterkhouder van de Britse heavy metal-scene blijft Saxon verder bouwen aan zijn status van levende legende. Afgelopen februari bracht het kwintet een tweeëntwintigste studioalbum uit, getiteld ‘Thunderbolt’. Twaalf songs in de puurste traditie van het genre, waaronder een hommage aan Motörhead.

saxon

Sinds hun oprichting in 1976 zijn Biff Byford en zijn mannen één van de referenties in de internationale hardrockscene. Als voortrekker van de NWOBHM-beweging, heeft de band een buitengewone carrière opgebouwd met een uiterst trouwe fanbase, dankzij de legendarische albums als ‘Saxon’, ‘Wheels of Steel’ en ‘Strong Arm of the Law’. Saxon beschikt over een indrukwekkende lijst hits zoals “Never Surrender”, “Princess of the Night”, “Wheels of Steel”, “Crusader” en “Denim and Leather”. Allemaal classics die met zekerheid op de setlist staan bij iedere show. Ze spelen overal ter wereld voor uitverkochte zalen en op de grootste metalfestivals, waaronder maar liefst negen optredens op Graspop Metal Meeting.

FM+Indiscreet+30+cover

 

Vandaag schrijft Saxon een nieuwe pagina in het boek van hun rijke carrière met het album “Thunderbolt” en een nieuwe reeks concerten die hen naar de Ancienne Belgique brengt op woensdag 19 september, met FM als opener en Y&T als voorprogramma!

Y&T


  • € 33,00 VVK    € 34,00 Aan de deur  (De ticketprijs bevat €3 reservatiekosten)
  • Aanvang: 20:00
    Organisatie Live Nation
  • Adres: AB – Anspachlaan 110, 1000 Brussel
    Telefoon02 548 24 84