Steven Wilson: To The Bone Tour 2019, 18 Februari 2019 – Koninklijk Circus, Brussel

Na een uitverkocht concert dit voorjaar in Brussel, en een gesmaakte zomerpassage op Rock Werchter, breit Steven Wilson in 2019 een vervolg aan zijn To The Bone Tour met een nieuwe Belgische datum. Afspraak op maandag 18 februari in het Koninklijk Circus in Brussel!

A-227943-1504200557-4752.jpeg

Begin jaren ’90 brak Steven Wilson bij het grote publiek door als leider van Porcupine Tree, maar vandaag timmert hij hard aan een briljante solocarrière. Zijn vijfde plaat To The Bone kwam uit in augustus 2017 en is zijn grootste commerciële succes tot nog toe. Elf vernieuwende indiepopnummers zonder complexen bevestigen – alsof dat nog nodig was – zijn statuut als icoon van de Britse underground-scene. Zijn concerten zorgen telkens weer voor kippenvel bij elke rechtgeaarde muziekfan. Progrockfenomeen Steven Wilson staat voor de allereerste keer op de planken in het intieme kader van het Koninklijk Circus, op maandag 18 februari 2019.

Ticketinfo