Alan Parsons stelt op 02 mei 2019 ‘Alan Parsons Live Project’ voor in Ancienne Belgique

Op 2 mei 2019 stelt Alan Parsons in de AB “Alan Parsons Live Project” voor. Samen met een goed geoliede band zal Alan die avond alle hits van The Alan Parsons Project nieuw leven inblazen.
65-og

Alan Parsons begon zijn carrière als muziektechnicus bij legendarische platen als ‘Abbey Road’ (The Beatles), ‘Let it be’ (The Beatles), ‘Wild Life’ (Wings), ‘Red Rose Speedway’ (Wings), ‘Year of the Cat’ (Al Stewart) en ‘Dark Side of The Moon’ (Pink Floyd). In 1975 besloot Alan om een nieuwe uitnodiging van Pink Floyd (kan je ‘Wish You Were Here’ helpen opnemen?) af te slaan. Hij richtte -samen met Eric Woolfson- The Alan Parsons Project op en de rest is geschiedenis.

Ze scoorden monsterhits en eeuwige roem met nummers als ‘Eye In The Sky’, ‘Sirius’, ‘Don’t Answer Me’, ‘Games People Play’, ‘Old and Wise’, ‘Time’, ‘Prime Time’, ‘I Robot’ en ‘Standing on Higher Ground’. Tijdens hun commerciële hoogdagen traden ze nooit live op.

Vanaf 1999 speelt Alan Parsons de vele hits live voor volle zalen. In 2017 verscheen de “35th Anniversary edition” van hun meesterwerk “Eye In The Sky” uit 1982. Een conceptalbum met een toekomstvisie omtrent kunst, religie, politiek en cultuur in de eenentwintigste eeuw.

alan-parsons-project-eye-in-the-sky-the-beatles-pink-floyd-862547

Op 2 mei 2019 kunnen we eindelijk live kennismaken met het unieke universum van The Alan Parsons Project.

Tickets gaan in verkoop vanaf vrijdag 7 december om 10u via greenhousetalent.be.

Ancienne Belgique
Anspachlaan 110, 1000 Brussel
Tel: 02 548 24 84

Info & Tickets: AB Concerts