Ben Miller Band & Handkerchief – Woensdag 25 Maart 2020, Ruisbroek (Puurs – St. Amands)

logo-duvelblues-vzw

Duvelblues presenteert in samenwerking met CC Binder een avond vol pure emotie met de Amerikaanse Ben Miller Band (Bluegrass, country, Blues) en de parel van ’t stad Handkerchief (Blues, ska, roots, gypsy, calypso).

duvelblues,

Sinds de oprichting in 2004 heeft The Ben Miller Band een iconoclastische nis uitgezeten, die hen zowel een unieke creatieve eenheid als een ruime fanbase heeft opgeleverd. Miller’s melodieën, die een wereldwijde Amerikaanse muzikale invloed hebben, uiten zich in zijn opwindende vocalen die uitstralen naar soul en blues. Dit alles met een emotionele dieptegang. Ben Miller groeide op in het landelijke Curlew, Washington. Hij begon op 16-jarige leeftijd gitaar te spelen. Nu heeft hij de plaat ‘Choke Cherry Three’ klaar. Geniet van Ben Miller en zijn nieuwe band…

Handkerchief is een jong collectief van componisten en muzikanten die experimenteren met European Roots, Blues, Ska, Gypsy, Gospel, Surf, Calypso en Rumba.


Adres: JH Kabal te Ruisbroek (Puurs-Sint Amands)

More Info & Tickets: 15 euro (incl. reservatiekosten)


Duvel Blues – Zaterdag 30 mei 2020

YkOl5wWbLGIBjGEVZJGHP0scbTm8EmPi