(GE)VARENWINKEL, Herselt – Blues, roots, rock & soul festival: 27-28 & 29 augustus 2020

foto van Gevarenwinkelfestival.

Al 22 jaar staat het (Ge)Varenwinkel Festival in het teken van de betere livemuziek voor een goed doel. Steeds proberen wij onze bezoekers een gevarieerd aanbod te brengen binnen de hedendaagse blues, roots rock & soul scene, met zowel bekende als minder bekende namen uit binnen -en buitenland. En dat lukt, gezien de vele positieve reacties van zowel publiek, pers als artiesten. Steeds gaan we op zoek naar nieuwe, originele, vernieuwende of traditionele artiesten en bands om onze bezoekers een fijn weekend te bezorgen en ze te laten kennismaken met leuke livemuziek. We zien jullie op 27, 28 en 29 Augustus 2020..


Op vrijdagavond 28 augustus 2020, zullen naast Steve Harley & Cockney Rebel en Cam Cole ook nog Bill & The BurnersNick Dittmeier & the Sawdusters en de Brittisch Blues Legend Stan Webb´s Chicken Shack op het podia staan!
Maak jullie op voor een nostalgische avond rock & blues gekruid met een country sausje!

foto van Gevarenwinkelfestival.


Goed Doel 2020: Help Brandwonden Kids VZW

Na een tragisch ongeval in 2005 werd Mollenaar Jo Mertens zwaar verbrand.
Tijdens zijn lange verzorging in verschillende gespecialiseerde klinieken over heel Belgïe was het voor hem moeilijk om het lijden van kinderen met zware brandwonden te aanzien. Zo ging hij in het jaar 2007 op zoek wat er voor hen zou gedaan kunnen worden om hun leed te verzachten en samen met vrienden stichtte hij : Help Brandwonden Kids vzw


Adres: Wolfdonksesteenweg 160, 2230 Herselt

More Info & Tickets: (Ge)Varenwinkel