DUVEL BLUES 2020 AFGELAST…

Beste (Duvel)blues liefhebbers,

Het hing al een tijdje in de lucht maar de kogel is door de kerk, er zal dit jaar geen Duvelblues plaatsvinden. Voor het Duvelblues kernteam primeert de gezondheid van het publiek, de artiesten en de vrijwilligers, daarom wachten we niet op een signaal van de overheid maar nemen we zelf onze verantwoordelijkheid.

Uiteraard kijken we nu al uit naar Duvelblues 2021! Markeer alvast zaterdag 29 mei 2021 met een dikke rode stift in je agenda want dan is het weer één groot blues-, roots-, soul-, … feest in Ruisbroek bij Puurs. Over de affiche kunnen we uiteraard nog niets lossen maar we hopen heel wat artiesten van Duvelblues 2020 ook volgend jaar weer te mogen verwelkomen, maar daarover later meer.

Heb je een ticket gekocht voor Duvelblues 2020? Dan hebben we goed nieuws want het ticket blijft geldig voor de volgende editie, je hoeft hiervoor niets extra te doen. Wil je je ticket toch graag terugbetaald hebben dan kan dat door voor 30 mei 2020 een mailtje te sturen naar tickets@duvelblues.be . (Let wel, er zullen gezien de omstandigheden geen early-bird tickets voor Duvelblues 2021 te koop worden aangeboden!)

We wensen iedereen nog een goede gezondheid. Het is nog even op de tanden bijten, maar hopelijk kunnen we binnen enkele weken toch al mondjesmaat weer onder de mensen komen. Hou jullie taai allemaal!

Tot op Duvelblues 2021!
Het Duvelblues team