Blaublues, Haringe 2020 geannuleerd…!

De COVID-19-uitbraak heeft iedereen getroffen, en net zoals jullie allemaal hoopten wij dat we verbetering zouden zien, zelfs een oplossing in de komende weken. We hebben de situatie nauwlettend gevolgd en hoewel het festival nog enkele maanden verwijderd is, vinden we het beter om nu proactief te zijn in plaats van te aarzelen tot later. Daarom nemen we nu de verantwoordelijke beslissing om de 21e editie uit te stellen tot 13 november 2021. Aan de positieve kant kijken we nu al vooruit om ongelooflijke bands voor het festival in 2021 te boeken. Blaublues is meer dan een muziekfestival, het is een gemeenschap van vrienden die het leven en de blues vieren. Maar nu meer dan ooit moeten we even op pauze drukken, opnieuw contact maken met dierbaren en ons steentje bijdragen om de verspreiding van het virus te stoppen. Samen zullen we geduldig zijn, we zullen volharden en we zullen samen feesten … in 2021.

94120857_1994739003993424_1256149231090008064_n

L’épidémie de COVID-19 a touché tout le monde et, comme vous tous, nous espérions voir une amélioration, voire une solution dans les semaines à venir. Nous suivons la situation de près et, bien que le festival soit encore dans quelques mois, nous jugeons préférable d’être proactif maintenant plutôt que d’hésiter plus tard. C’est pourquoi nous prenons la décision responsable de reporté la 21e édition au 13 novembre 2021. Du côté positif, nous sommes déjà impatients de réserver des groupes incroyables pour le festival en 2021. Plus qu’un festival de musique, Blaublues est une communauté d’amis célébrant la vie et le blues. Mais maintenant plus que jamais, nous devons faire une pause, renouer avec nos proches et faire notre part pour arrêter la propagation du virus. Ensemble nous serons patients, nous endurerons et nous ferons la fête ensemble … en 2021.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.