BLUES PEER 2020 GEANNULEERD…!

De 36ste editie van Blues Peer, van 17-18 en 19 juli 2020 wordt geannuleerd en verplaatst naar het weekend van 16, 17, 18 juli 2021

Blues Peer start | Radio 2, de grootste familie

Door de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad, de ministriële besluiten van 7 en 17 april jl., en na uitgebreid intern overleg binnen de schoot van de Federatie van Muziekfestivals in Vlaanderen (FMiV) wordt de festivaleditie Blues Peer van deze zomer verschoven naar het weekend van 16-17 en 18 juli 2021.

De reeds aangekochte tickets voor dit jaar blijven geldig met volle waarde en alle eraan verbonden voordelen.

Onze ticketpartner TICKOWEB BVBA zal u binnenkort via mail contacteren in verband met de verdere afhandeling. Wij houden u vanzelfsprekend verder op de hoogte via onze nieuwsbrieven en uiteraard via deze website.

Blues Peer | Heaven

De zomer van 2020 zal wezenloos achterblijven zonder al die mooie initiatieven en evenementen in onze lage landen en elders, maar 2021 zal ons ongetwijfeld weer extra zuurstof brengen om er met volle(re) teugen van te genieten!

Blues Peer