Beth Hart Maandag 28 November 2016 AB, Brussels

Beth Hart: Eén van de beste vrouwelijke Blues, Rock en Soul stemmen

beth-hart115by-greg-water

Elk concert van Beth Hart liet de Belgische toeschouwers de laatste jaren niet onbewogen. Daarom komt deze Californische Rock artieste terug op 28 november in dezelfde Brusselse zaal.
Haar albums “Don’t explain” (2011) en “Seesaw” (2013 – destijds genomineerd voor ‘beste blues album’ op de Grammy Awards) beide in samenwerking met Joe Bonamassa hebben letterlijk Beth Hart op de kaart gezet.

Beth Hart heeft intussen een mooie fanbase opgebouwd in Frankrijk, Nederland en België. Door haar samenwerkingen met rocklegendes als Jeff Beck , Slash en ook Buddy Guy wordt BETH HART aanschouwt als één van de beste vrouwelijke Blues, Rock en Soul stemmen.

‘Fire On The Floor’ is the album that Beth Hart needed to make. Likewise, it’s a record that you need to hear. “I’m so pleased with it,” she concludes. “I recently had to organize the sequence of the record, and while I was doing that, I was thinking to myself, ‘Y’know, this is pretty frickin’ good…!’”

beth-hart-fire-on-the-floor-cover

Beth Hart is on fire. Right now, the Grammy-nominated singer/songwriter is riding a creative tidal wave, firing out acclaimed albums, hooking up with the biggest names in music and rocking the house each night with that celebrated burnt-honey voice. In 2016, the headline news is Beth’s latest album, Fire On The Floor, a release that even this fiercely self-critical artist describes as “pretty frickin’ good.” But let’s not forget the backstory that brought her here

De Californische zangeres BETH HART zal opnieuw in de Ancienne Belgique optreden op 19 november 2015 en dit na een geweldig concert eind 2014 in dezelfde zaal !
Ze zal er haar nieuw album “Better Than Home” voorstellen, dat in april uitkwam en dat nog pakkender is dan haar vorige albums.

Après un concert remarquable fin 2014 à l’Ancienne Belgique, la chanteuse californienne BETH HART est de retour le 19 novembre 2015 dans la même salle bruxelloise !
Elle présentera “Better Than Home”, son tout nouvel album sorti en avril dernier… un opus encore plus poignant que les précédents.

LocatieAB Grote Zaal

Aanvang20:00

  • More Info & Tickets: AB Concerts      Tel.: 02/548 24 24